Παπανικολάου στους φίλους του Ολυμπιακού: «Ήσασταν η... βενζίνη αυτής της ομάδας, χωρίς εσάς δεν θα κάναμε τίποτα» (vid)

Παπανικολάου στους φίλους του Ολυμπιακού: «Ήσασταν η... βενζίνη αυτής της ομάδας, χωρίς εσάς δεν θα κάναμε τίποτα» (vid)

Ο Παπανικολάου στη φιέστα
Ο Κώστας Παπανικολάου πήρε τον λόγο και απευθύνθηκε σε κάθε φίλο του Ολυμπιακού εντός και εκτός ΣΕΦ ευχαριστώντας για την στήριξη στη διάρκεια της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος για το 2023 και η φιέστα του Σαββάτου (17/06) του δίνει την ευκαιρία να γιορτάσει με τον κόσμο του.

Ο Κώστας Παπανικολάου, λίγο πριν σηκώσει το τρόπαιο στον αέρα, μίλησε για τη στήριξη των φιλάθλων των «ερυθρολεύκων» που ήταν η... βενζίνη της προσπάθειας.

«Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που είστε εδώ! Όλοι εσείς που είστε εδώ και που μας παρακολουθείτε από το σπίτι... Είτε με φωνή είτε μηνύματα είτε ένα λόγο μας βοηθήσατε πολύ σε αυτό. Ήσασταν η...βενζίνη αυτής της ομάδας και χωρίς εσάς δεν θα κάναμε τίποτα!» τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα