Ολυμπιακός: Μια φιέστα αντάξια της φετινής ομάδας

Ολυμπιακός: Μια φιέστα αντάξια της φετινής ομάδας

Παπανικολάου
Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του δημιούργησαν μαζί μία μοναδική γιορτή στο ΣΕΦ, αντάξια των όσων γράφτηκαν στην ιστορία του συλλόγου τη φετινή σεζόν!

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας φόρεσε για τελευταία φορά τη φετινή σεζόν τα γιορτινά του. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του back to back το double και η νύχτα στο Φαληρικό γήπεδο έγινε... μέρα.

Όλα αυτά φυσικά μετά το ξεκίνημα της φιέστας και το σκοτάδι που απλώθηκε στο ΣΕΦ. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και έδωσε τη θέση της στο φωτορυθμικό σόου και τα δεκάδες βεγγαλικά μπροστά στη φυσούνα, υπό το soundtrack του «εμείς κατακτητές της κορυφής».

Ώρα για επανάληψη της σεζόν. Τα βλέμματα στράφηκαν στο cube όπου και προβλήθηκαν τα highlights των φετινών τελικών του πρωταθλήματος αλλά και όσα έλαβαν χώρα έξω από το ΣΕΦ κατά την υποδοχή της ομάδας, με τα ντεσιμπέλ να ανεβαίνουν στην εξέδρα.

Οι εμβληματικές φιγούρες πήραν τη θέση τους στο πάλκο. Ο Αργύρης Καμπούρης μαζί με τον Γιάννη Αλμπασίνη, έναν από τους πιο πιστούς και δυνατούς φιλάθλους της ομάδας, έφεραν το τρόπαιο του πρωταθλητή πάνω στη σκηνή που τοποθετήθηκε στο κέντρο του γηπέδου.

Η προσδοκία να περάσει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στα χέρια του Ολυμπιακού

Και με τον Ύμνο των «ερυθρολεύκων» να δίνει τον ρυθμό, ήταν η στιγμή για παίκτες, σταφ και όλη την ομάδα να βγει στο παρκέ, μία τελευταία φορά, με τον Σλούκα να υποκλίνεται και τον Βεζένκοβ να παίρνει ξανά το μήνυμα ώστε να μείνει στον Ολυμπιακό. Στο τέλος έμεινε ο… αρχηγός. Το μικρόφωνο δόθηκε στους πρωταγωνιστές, με τον Κώστα Παπανικολάου να αναφέρεται στον κόσμο.

«Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας που είστε εδώ. Όλοι εσείς που μας στηρίζετε όλη τη χρονιά να ξέρετε ότι είστε η βενζίνη αυτής της ομάδας» είπε ο Παπ, στο πρώτο του πρωτάθλημα ως αρχηγός, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να εκφράζει την προσδοκία ώστε το ΣΕΦ να περάσει στα... χέρια του Ολυμπιακού. «Ευχαριστούμε που είστε σήμερα όλοι εδώ. Μας στηρίζετε όλη τη χρονιά. Γεμίζετε το γήπεδο και έτσι το θέλουμε γεμάτο και του χρόνου. Και παραπάνω sold out. Να σπάσουμε τα ρεκόρ στα sold out του χρόνου! Γράφουμε ιστορία μαζί. Πανηγυρίζουμε το δεύτερο σερί νταμπλ. Είναι μοναδικές οι στιγμές που ζούμε. Αυτό που ζούμε μας αξίζει. Νομίζω πως ήρθε η στιγμή, έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο, που είναι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Απονομή δίχως «We Are The Champions» δε γίνεται. Ο Φρέντι Μέρκιουρι έντυσε με τη φωνή του άλλη μία απονομή, με τα μπαλόνια να πέφτουν από την οροφή του ΣΕΦ και τον Παπανικολάου να σηκώνει το τρόπαιο στον ουρανό του γηπέδου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα