Ο Σεγκούρα αναλαμβάνει τον Κολοσσό!

Ο Σεγκούρα αναλαμβάνει τον Κολοσσό!

Ο Κούρο Σεγκούρα σε αγώνα στην Ρόδο ως αντίπαλος του Κολοσσού

bet365

Σύμφωνα έγκυρες πληροφορίες του Gazzetta, ο 51χρονος Ανδαλουσιανός πρώην τεχνικός του Ιωνικού και της ΑΕΚ, θα είναι ο διάδοχος του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο της νησιώτικης ομάδας. Πως ενεργοποιήθηκε η συμφωνία.

Κάτοικος Ρόδου θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο Κούρο Σεγκούρα, που σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία, θα καλύψει την τελευταία κενή θέση προπονητή στην Basket League.

Οι επαφές των ανθρώπων του Κολοσσού με τον Ισπανό τεχνικό που ανέλαβε – μεσούσης της περιόδου – την Μπούργκος, έγιναν σε καθεστώς άκρας μυστικότητας και μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε κατ' αρχήν συμφωνία, που θα ενεργοποιούνταν αν κι εφόσον ο σύλλογος της βορειοκεντρικής Ισπανίας δεν κέρδιζε την άνοδό της στην ACB.

Παρ΄ ότι στην κανονική περίοδο της LEB Oro, η κάτοχος δύο διαδοχικών τροπαίων του BCL (2020 & 2021) τερμάτισε 7η, στα playoffs για την άνοδο εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Final 4 κι έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου και ηττήθηκε (83-95) μέσα στην έδρα της από την Παλένσια.

Μετά απ' αυτή την εξέλιξη, ο 51χρονος τεχνικός που στο παρελθόν ανέβασε στην ACB την Σαραγόσα (2008) και την Ρεάλ Μπέτις (2019), μένει ελεύθερος και αναμένεται να ενεργοποιήσει την option συνεργασίας που είχε συνάψει με τους Ροδίτες και φυσικά να συναντήσει στην Ελλάδα και την οικογένειά του (ο γιος του παίζει στους εφήβους του Ολυμπιακού και η κόρη του στις Εσπερίδες).

Η ανακοίνωσή του από τον Κολοσσό θα πρέπει να θεωρείται θέμα ημερών, ενώ ταυτόχρονα θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της νέας σεζόν με το θέμα του δανεισμού του Σαμοντούροβ να μπαίνει σε προτεραιότητα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα