Άρης: Ενεργοποιεί τη συμφωνία διετίας με τον Νίκο Περσίδη

Άρης: Ενεργοποιεί τη συμφωνία διετίας με τον Νίκο Περσίδη

Ο Περσίδης

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης αποφάσισε την ενεργοποίηση της συμφωνίας με τον Νίκο Περσίδη (27, 2.01μ.) για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων και τον ρόλο του back up παίκτη στη θέση «3».

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, τότε όμως προέκυψε και μια ακόμη περίπτωση Έλληνα φόργουορντ με την οποία ασχολήθηκαν οι «κίτρινοι». Βλέποντας τα οικονομικά δεδομένα αυτής αποφάσισαν να παραμείνουν στην περίπτωση του Νίκου Περσίδη έχοντας ως σκεπτικό την ευχέρεια του δεύτερου να αγωνιστεί για μερικά λεπτά και στη θέση «4». Κύριος ρόλος του είναι να καλύψει τη θέση του back up φόργουορντ καθώς μπροστά του θα αποκτηθεί ξένος.

Καθώς συμφωνία ήταν δεδομένη για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, αυτή ενεργοποιήθηκε κι έτσι ο 27χρονος παίκτης θα αποτελέσει τη φετινή 5η κίνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης έπειτα από την παραμονή των Ισμαέλ Σανόγκο, Βασίλη Τολιόπουλου και την προσέγγιση των Σίλβιο Ντε Σόουζα, Δημήτρη Κατσίβελη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα