Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Προμηθέας δε δίνει τον Τανούλη παρά μόνο αν καταβληθεί το buy out

Γιώργος Τανούλης
Τα 150.000 ευρώ του buy-out του Γιώργου Τανούλη πρέπει να καλύψει ο Ολυμπιακός στον Προμηθέα, προκειμένου να επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Προμηθέα, για να κάνει δικό του τον Γιώργο Τανούλη. Όπως σας ενημέρωσε το Gazzetta, οι Πειραιώτες θέλουν να ενισχύσουν τον ελληνικό κορμό τους με τον ψηλό των Πατρινών, που όμως δεν τον παραχωρούν έτσι απλά.

Ο Προμηθέας θεωρεί τον Τανούλη ένα από τα πρόσπεκτ του και θέλει χρηματικό αντάλλαγμα για εκείνον. Συγκεκριμένα υπάρχει το buy-out του παίκτη στα 150.000 ευρώ που πρέπει να καλύψει ο Ολυμπιακός προκειμένου να τον αποκτήσει. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι του Προμηθέα, δεν υπάρχει τρόπος για να μετακινηθεί στο Φάληρο.

Ο 20χρονος ψηλός δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Πάτρα, ενώ την περσινή σεζόν μέτρησε σε σχεδόν 10 λεπτά που αγωνιζόταν 3.9 πόντους και 2.5 ριμπάουντ μέσο όρο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα