Άρης: Δεν ψάχνει απλά το ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας αλλά θέλει να γράψει ιστορία

Άρης: Δεν ψάχνει απλά το ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας αλλά θέλει να γράψει ιστορία

Ο Άρης

bet365

Δεν έχουν περάσει περισσότερες από τρεις ώρες από την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Άρης και η εικόνα που αντίκρισαν οι υπάλληλοι της εταιρίας ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακή αλλά και ενδεικτική της «κάψας» των φιλάθλων για την υποστήριξη (και) της φετινής προσπάθειας…

Χθες (10/7) η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την προγραμματισμένη για σήμερα (11/7) έναρξη των εισιτηρίων διαρκείας της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Περίπου δέκα λεπτά μετά την ανάρτηση της σχετικής ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα, αυτή… γκρεμίστηκε. Δεν άντεξε τον βαθμό επισκεψιμότητας καθώς την ίδια στιγμή (προφανώς) κάποιες χιλιάδων φιλάθλων θέλησαν να δουν τα πακέτα των εισιτηρίων διαρκείας, τον τρόπο απόκτησής τους και φυσικά αποπληρωμής τους. Στην «κίτρινη» ΚΑΕ ήταν υποψιασμένοι γι’ αυτό που επρόκειτο να συμβεί αλλά η δια ζώσης εικόνα ήταν αρκετά πιο εντυπωσιακή από αυτή που είχαν φανταστεί.

Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθεται μέσω της μπουτίκ της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο αλλά και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας VIVA. Η έναρξη διάθεσής τους προγραμματίστηκε σήμερα (11/7) στις έντεκα το πρωί. Αρκετή ώρα νωρίτερα, όταν οι υπάλληλοι της ΚΑΕ έφτασαν στα… πέριξ του γηπέδου, διαπίστωσαν ότι έξω από την μπουτίκ τους περίμενε μια ουρά κόσμου! Κι αυτό ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο καθώς έχει ξανασυμβεί. Αυτό που δεν περίμεναν όμως ήταν ότι στο δίωρο που θα ακολουθούσε κι ενώ πρόκειται για εργάσιμη ώρα, θα μεγάλωνε ακόμη περισσότερο η ουρά. «Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε ακόμη περισσότερο κόσμο το απόγευμα όπου ο κόσμος θα έχει τελειώσει από τη δουλειά του. Η διάθεση θα ολοκληρωθεί στις επτά το απόγευμα», είπε στο Gazzetta άνθρωπος της ΚΑΕ.

Ο Άρης

Στην πραγματικότητα, στις προηγούμενες ημέρες οι «κίτρινοι» έλαβαν σχετικό feedback από τον κόσμο καθώς σε καθημερινή βάση, φίλοι της ομάδας επικοινωνούσαν με την ΚΑΕ για να ενημερωθούν για την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας και μάλιστα προτρέποντάς την να μην τα καθυστερήσει! Αν τα σταθερά βήματα στο μονοπάτι της εξυγίανσης στοιχειοθετεί σημαντικό κατόρθωμα της ΚΑΕ, η ανάκτηση μιας σχέσης αγάπης, αφοσίωσης και εμπιστοσύνης με τον κόσμο αποτελεί το δεύτερο, ιεραρχικά. Αυτό διαπιστώθηκε εξάλλου και πέρυσι όπου στη συντριπτική πλειοψηφία των εντός έδρας αγώνων ήταν ελάχιστα τα άδεια καρεκλάκια από το σύνολο των (περίπου) 5.300 θέσεων. Γιατί η ψυχοσύνθεση του Αρειανού και η πίστη του πάντα επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται μέσα από την παρουσία του στο Αλεξάνδρειο.

Γιατί τα τρία πακέτα είναι κάτι καινοτόμο, πλην όμως και απαραίτητο

Αν υπήρξε καθυστέρηση στην έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας, ο λόγος είχε να κάνει με τη λήψη τελικής απόφασης τόσο για τον αριθμό των πακέτων προς έκδοση όσο και των τιμών αυτών. Φέτος – κι έπειτα από μια πενταετία – ο Άρης επέστρεψε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το σύστημα διοργάνωσης του Eurocup περιλαμβάνει εννιά εντός έδρας αγώνες (μόνο) στην κανονική διάρκεια. Μαζί με τους αντίστοιχους 13 της regular season της Basketleague φτάσαμε στους 22. Στα εισιτήρια διαρκείας συμπεριλαμβάνονται επίσης και οι αγώνες των Playoffs σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Άρης

Η απόφαση για την έκδοση τριών πακέτων εισιτηρίων διαρκείας – το 1ο αφορά μόνο τους ελληνικούς αγώνες, το 2ο μόνο τους ευρωπαϊκούς και το 3ο το σύνολο αυτών – λήφθηκε με οικονομικά κριτήρια αλλά και με σεβασμό προς τους φίλους της ομάδας που ζουν εκτός Θεσσαλονίκης και σε απόσταση μεγαλύτερη των 60-70 χλμ. Οι τιμές μεταξύ των δύο πρώτων πακέτων είναι σχεδόν ίδιες, προφανώς αυτές του τρίτου πακέτου που περιλαμβάνει όλους τους αγώνες είναι μεγαλύτερες. Καθώς τα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα γίνουν (ως επί των πλείστων) το βράδυ, αυτομάτως δημιουργείται ζήτημα για τους φίλους της ομάδας που ζουν εκτός Θεσσαλονίκης. Στην ΚΑΕ εκτίμησαν ότι θα ήταν ασέβεια από την πλευρά τους αν έβγαζαν μόνο ένα πακέτο εισιτηρίων για φιλάθλους οι οποίοι θα είναι δύσκολο να βρεθούν στο Nick Galis Hall βράδυ καθημερινής. Γι’ αυτόν τον λόγο προχώρησαν στην καινοτομία των τριών πακέτων.

Ρεκόρ διάθεσης σημαίνει άνω των 2.500 εισιτηρίων διαρκείας

Χθες (10/7) μία από τις σπουδαιότερες ειδήσεις που κατέγραψε το Gazzetta ήταν αυτό που συνέβη στο Τελ Αβίβ. Οι φίλοι της Μακάμπι αγόρασαν 10.000 εισιτήρια διαρκείας αφήνοντας μόλις 383 διαθέσιμα για το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της «ομάδας του λαού». Στον Άρη δεν κρύβουν την προσδοκία τους για την επίτευξη νέου ρεκόρ διάθεσης γιατί αυτό το κλίμα άντλησαν από τη μάζα των φιλάθλων, γιατί επίσης είπαν με ειλικρίνεια ότι τα έσοδα από το ticketing αποτελεί έναν από τους πυλώνες για την οικονομική υγεία της εταιρίας. Ειδικά μετά την απόφαση συμμετοχής στο Eurocup η οποία οδήγησε στο έξτρα έξοδο της τάξεως (τουλάχιστον) των 130.000 ευρώ η οποία οδήγησε και στην αύξηση του αγωνιστικού προϋπολογισμού ούτως ώστε να αντέξει το αγωνιστικό επίπεδο της διοργάνωσης. Δημοσίως δεν αναφέρθηκε από κανένα στέλεχος της ΚΑΕ, η αλήθεια είναι όμως ότι ελπίζουν σε ρεκόρ διάθεσης και προσδοκούν στην πώληση τουλάχιστον 2.500 καρτών. Καθώς οι τιμές διαφέρουν από πακέτο σε πακέτο, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί το ύψος των χρημάτων που θα εξασφαλιστούν, σίγουρα όμως θα είναι σημαντική υποστήριξη στην προσπάθεια που καταβάλλει η ΚΑΕ η οποία – βάσει προγραμματισμού – στα μέσα της φετινής χρονιάς θα έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα το κεφάλαιο «χρέη προς τρίτους».

Η δε αγορά εισιτηρίων διαρκείας προβλέπεται να βοηθήσει τον ΑΣ Άρης και φυσικά τα τμήματα του ερασιτέχνη μέσω της κάρτας φιλάθλου η οποία είναι σε ισχύ από το 2019, αποκτάται μια φορά, αλλά αποτελεί σημαντική ανάσα για τη «μάνα» του συλλόγου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα