ΑΕΚ μεταγραφές: Νετζήπογλου τετραετίας!

ΑΕΚ μεταγραφές: Νετζήπογλου τετραετίας!

Όμηρος Νετζήπογλου

bet365

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Όμηρος Νετζήπογλου, με τους «κιτρινόμαυρους» να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους.

Λίγο μετά τη δημοσίευση του βίντεο που τον έδειχνε ως άλλο... Οδυσσέα, ο Όμηρος Νετζήπογλου βρήκε τη δική του Ιθάκη στην ΑΕΚ. Ο 21χρονος γκαρντ ανακοινώθηκε στα «κιτρινόμαυρα» της ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αφού υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2027.

Έτσι, μετά τους Κουζέλογλου και Χατζηδάκη, η «Ένωση» συνεχίζει να ενισχύει τον ελληνικό της κορμό, με τον Τζουάν Πλάθα να αναζητά και τους υπόλοιπους που θα συνθέσουν το ρόστερ της ερχόμενης περιόδου.

Ο Νετζήπογλου πέρσι πραγματοποίησε μία ακόμα γεμάτη σεζόν στον Άρη πέρσι, αγωνιζόμενος για 22 παιχνίδια με μέσο όρο 19 λεπτών. Σε αυτό το διάστημα είχε 5.59 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα