ΑΕΚ: Φορτσάρει για τον Τζάστιν Τίλμαν

ΑΕΚ: Φορτσάρει για τον Τζάστιν Τίλμαν

Η ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ είναι σε επαφές εδώ και ημέρες με τον Αμερικανό φόργουορντ, Τίλμαν και επιχειρεί να κλείσει την υπόθεση με αίσιο τρόπο.

Συνεχίζει τον προγραμματισμό της ενόψει της νέας σεζόν η ΑΕΚ. Η Ένωση εντείνει τις προσπάθειες και φορτσάρει για να κάνει δικό της τον Τζάστιν Τίλμαν. Ο παίκτης παίζει στη θέση του power forward και συζητά με την ελληνική ομάδα εδώ και μέρες.

Η Βασίλισσα πιέζει να αποσπάσει το «ναι» του παίκτη, ενώ ο Αμερικανός ψηλός φαίνεται να είναι θετικός για την συνεργασία των δύο πλευρών. Τη σεζόν που τελείωσε, έπαιξε στο πρωτάθλημα του Ισραήλ με τη Χάποελ Χάιφα. Εκεί μέτρησε 19.3 πόντους και 6.8 ριμπάουντ, δίνοντας πολλές λύσεις στον τομέα του σκοραρίσματος.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μπουρσασπόρ, Γκιλμπόα, Σάσαρι, Χάποελ Τελ Αβίβ, στο πρωτάθλημα της Κίνας, αλλά και στο NCAA με τη φανέλα των VCU Rams. Είναι 27 ετών και δήλωσε συμμετοχή στο draft του 2018 χωρίς να επιλεγεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα