ΑΕΚ: Ενδιαφέρεται για τον Λάνγκστον Χολ (vid)

ΑΕΚ: Ενδιαφέρεται για τον Λάνγκστον Χολ (vid)

.

bet365

Η ΑΕΚ συνεχίζει να υλοποιεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη σεζόν 2023/24 και ο Τζουάν Πλάθα έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ Λάνγκστον Χολ (31χρ., 1μ.93).

Η ΑΕΚ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 31χρονου Αμερικανού γκαρντ Λάνγκστον Χολ, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Κολοσσό Ρόδου (2016-17) και τον Προμηθέα Πατρών (2017-20), αποτελώντας τον πλέι μέικερ που αναζητούσε ο Τζουάν Πλάθα.

O Χολ έπαιξε την τελευταία διετία στην Τουρκία με την Μπαχτσεσεχίρ ενώ το 2020/21 είχε την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του στην EuroLeague με τον Ερυθρό Αστέρα, σημειώνοντας 5.2 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μ.ό. σε 21 συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Χολ έχει αγωνιστεί διαδοχικά στην Πιστόια, την Καντού, τη Βόννη, τον Κολοσσό, την Τσιμπόνα, τον Προμηθέα Πατρών, τον Ερυθρό Αστέρα και εσχάτως στην Μπαχτσεσεχίρ, έχοντας 5.2 πόντους, 4.3 ασίστ και 2 ριμπάουντ μ.ό. σε 23 αγώνες στο πρωτάθλημα Τουρκίας.

Η «Ένωση» έχει ήδη ενισχυθεί με τους Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Τζόρνταν ΜακΡέι, Όμηρο Νετζήπογλου, Γιάννη Κουζέλογλου και Μανώλη Χατζηδάκη ενώ σύντομα αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά τον Χολ.

@Photo credits: ABA Liga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα