ΑΕΚ, Μεταγραφές: Επαναπροσέγγιση με Τίλμαν, σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις

ΑΕΚ, Μεταγραφές: Επαναπροσέγγιση με Τίλμαν, σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις

Τζάστιν Τίλμαν

bet365

Η ΑΕΚ επανήλθε με νέα πρόταση στον Τζάστιν Τίλμαν και οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο ώστε να ντυθεί ο Αμερικανός power forward (27 ετών, 2.03μ.) στα κιτρινόμαυρα.

Η ΑΕΚ συνεχίζει ακάθεκτη τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, θέλοντας να κλείσει όσο γίνεται πιο γρήγορα τα κενά στο ρόστερ της. Μετά και τη σημερινή ανακοίνωση του Λάνγκστον Χολ, τα βλέμματα στρέφονται στον Τζάστιν Τίλμαν.

Τις προηγούμενες ημέρες το Gazzetta σας είχε ενημερώσει για την κρούση στον Αμερικανό power forward. Η ΑΕΚ... χτενίζει την αγορά για τη θέση «4», δίχως να ξεχνάει τον Αμερικανό, τον οποίο και επαναπροσέγγισε με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται αυτήν την ώρα σε καλό δρόμο.

Η περίπτωση του Τίλμαν, πρώην φόργουορντ της Χάποελ Χάιφα είναι συνάμα εξαιρετική αλλά και δύσκολη, ωστόσο η νέα πρόταση φαίνεται πως μπορεί να αποδειχθεί ικανή για να τον ντύσει στα «κιτρινόμαυρα», με την ΚΑΕ να περιμένει πλέον την έκβαση αυτής της υπόθεσης για να ενισχυθεί στους ψηλούς.

Την περασμένη σεζόν στο Ισραήλ ο Τίλμαν μέτρησε 19.3 πόντους και 6.8 ριμπάουντ σε 10 παιχνίδια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα