ΑΕΚ, Μεταγραφές: Το Depth Chart μετά το μπαράζ υπογραφών

ΑΕΚ, Μεταγραφές: Το Depth Chart μετά το μπαράζ υπογραφών

Μπεν ΜάκΛεμορ, ένα παιδί από το Γουέλστον του Μιζούρι (vids)

bet365

Η ΑΕΚ έχει δημιουργήσει ένα κλίμα ευφορίας στον κόσμο της μετά και από τις μεταγραφικές κινήσεις των τελευταίων ημερών και το Gazzetta σας παρουσιάζει το Depth Chart της ομάδας του Πλάθα.

Τις τελευταίες ημέρες στο μεταγραφικό παζάρι της Basket League τον λόγο έχει πάρει η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» με τον Τζουάν Πλάθα στο «τιμόνι» τους, στόχευσαν σε ξένους με ποιότητα και γέμισαν έτσι το ρόστερ τους με παίκτες που έχουν βαρύ βιογραφικό.

Η αρχή είχε γίνει με τους ΜακΡέι και Κουζμίνσκας, για να ακολουθήσουν οι Μάκλμορ, Χολ, Καμπενγκέλε και Τίλμαν. Η ΑΕΚ, όπως έχετε διαβάσει και από το Gazzetta, δεν έχει κλείσει το ρόστερ της, ούσα κοντά σε μία ακόμα προσθήκη, αυτήν του Ραντλ.

Φυσικά είχαν προηγηθεί και οι προσθήκες των Ελλήνων, όπως αυτήν του Νετζήπογλου, του Καράμπελα, του Κουζέλογλου και του Χατζηδάκη.

Υπό αυτές τις συνθήκες το Depth Chart της ΑΕΚ διαμορφώνεται ως εξής

  • PG: Χολ, Φλιώνης, Καράμπελας
  • SG: Μάκλμορ, Νετζήπογλου, (Ραντλ)
  • SF: ΜακΡέι
  • PF: Κουζμίνσκας, Τίλμαν, Κουζέλογλου
  • C: Καμπενγκέλε, Χατζηδάκης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα