ΑΕΚ: «Πρώτη» για την Ένωση υπό τις οδηγίες του Πλάθα

ΑΕΚ: «Πρώτη» για την Ένωση υπό τις οδηγίες του Πλάθα

αεκ πρωτη

bet365

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε η ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Ο Ζουάν Πλάθα έδωσε το σύνθημα για τη νέα αγωνιστική σεζόν της ΑΕΚ!

Η Ένωση πραγματοποίησε ολικό λίφτινγκ σε σχέση με πέρυσι έχοντας ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών την επόμενη χρονιά βάσει των κινήσεων που έκανε στην offseason.

Παίκτες και προπονητής έδωσαν την Τετάρτη (23/8) ραντεβού στο κλειστό των Άνω Λιοσίων απ' όπου θα ξεκινήσει και το «χτίσιμο» της «χημείας».

Μοναδικοί «απόντες» από το πρώτο κάλεσμα ήταν οι διεθνείς Μάνος Χατζηδάκης και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας με τις εθνικές ομάδες της Ελλάδας και της Λιθουανίας αντίστοιχα. Αμφότεροι αναμένεται να ενσωματωθούν στην ομάδα μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στο Mundobasket 2023.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι αθλητές Δημήτρης Φλιώνης, Τζόρνταν Μακρέι, Μπεν Μάκλεμορ, Όμηρος Νετζήπογλου, Ζώης Καράμπελας, Λάνγκστον Χολ, Τσέισον Ραντλ, Γιάννης Κουζέλογλου, Τζάστιν Τίλμαν, Εμφιόντου Καμπενγκέλε και οι Άλφης Πιλάβιος, Μάνος Ματαλλιωτάκης, Μάριος Δόξας.

Tον νέο προπονητή και τους αθλητές «καλωσόρισε» ο General Manager Γιώργος Χήνας, ενώ με την ιδιότητα του Γενικού Αρχηγού πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Εικόνες από την «πρώτη» της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα