Μαρούσι: Κάνει το «μπαμ» με Ραντούλιτσα, παίρνει Νικολαΐδη και συνεχίζει

Μαρούσι: Κάνει το «μπαμ» με Ραντούλιτσα, παίρνει Νικολαΐδη και συνεχίζει

Ραντούλιτσα

bet365

Ο Χάρης Γιαννόπουλος δεν θα είναι η μοναδική μεταγραφή από το υψηλό ράφι, καθώς κάτοικος Αμαρουσίου θα είναι και ο Μίροσλαφ Ραντούλιτσα.

Το Μαρούσι μπορεί να άργησε να μπει στο «χορό» των μεταγραφικών ενισχύσεων, αλλά σίγουρα το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο!

Η ομάδα του Σκαραφίγκα έχει βάλει υψηλούς στόχους, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του Gazzetta, δεν την ενδιαφέρει μονάχα η παραμονή, αλλά η μακροημέρευση στην κορυφαία κατηγορία, έχοντας κάθε χρόνο υψηλότερους στόχους.

Μετά την απόκτηση του Χάρη Γιαννόπουλου, ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων σουτέρ, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν συμφωνήσει με τον άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Η υπόθεση του είναι «κλεισμένη», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει επιλέξει και νούμερο στη φανέλα και αυτό είναι το «13».

Έτσι, ο Ραντούλιτσα έρχεται να «κουμπώσει» δίπλα στους Στέφαν Πένο, Σακούρ Τζούστον και Στέφεν Ουγκοτσούκου.

Όμως, ο Ραντούλιτσα δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή. Στο κλειστό του Αγίου Θωμά θα αγωνίζεται και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Ο 21χρονος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Λαυρίου, έχοντας πολύ θετική παρουσία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gazzetta, η ομάδα του Αμαρουσίου θα κάνει ακόμη δύο με τρεις κινήσεις και έπειτα θα κλείσει το ρόστερ της.

Τη Κυριακή (3/9), η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Η παραμονή στη πόλη του νομού Ευρυτανίας, θα διαρκέσει μια εβδομάδα και έπειτα, θα γίνει η επιστροφή στην Αθήνα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα