ΑΕΚ: Εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες ο Χατζηδάκης

ΑΕΚ: Εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες ο Χατζηδάκης

Βαριά κάκωση δεξιάς ποδοκνημικής ο Χατζηδάκης

bet365

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι η επιστροφή του Μάνου Χατζηδάκη στην ενεργό δράση εκτιμάται σε 4-6 εβδομάδες έπειτα από τον τραυματισμό του στον τελευταίο αγώνα της Εθνικής με το Μαυροβούνιο.

Ο Μάνος Χατζηδάκης αποχώρησε υποβασταζόμενος στα τελευταία λεπτά του αγώνα της Εθνικής Ανδρών με το Μαυροβούνιο αφού πάτησε στραβά και γύρισε τον δεξί αστράγαλο στην προσπάθειά του να αμυνθεί απέναντι στον Βλάντιμιρ Μιχαήλοβιτς, πέφτοντας στο παρκέ και δείχνοντας να πονάει αρκετά.

Ο Χατζηδάκης επέστρεψε στην Ελλάδα και υποβλήθηκε σήμερα (4/9) στη μαγνητική τομογραφία στο Metropolitan General ενώ η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι υπέστη διάστρεμμα 2ου βαθμού δεξιάς ποδοκνημικής άρθρωσης.

Η επιστροφή του 23χρονου σέντερ στην ενεργό δράση εκτιμάται σε 4 έως 6 εβδομάδες. Μέχρι τότε θα ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά. Σε πέντε συμμετοχές στο Μουντομπάσκετ, είχε 1 πόντο και 1 ριμπάουντ μ.ό. στα 6.5 λεπτά μ.ό. που έμεινε στο παρκέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα