Μαρούσι: Ανακοίνωσε τη σπουδαία κίνηση με Ραντούλιτσα (vid)

Μαρούσι: Ανακοίνωσε τη σπουδαία κίνηση με Ραντούλιτσα (vid)

Νίκος Καρφής
Ο Ραντούλιτσα

bet365

Παίκτης του Αμαρουσίου είναι με κάθε επισημότητα ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Το Gazzetta σας είχε ενημερώσει από τις 2 Σεπτέμβρη πως η ελληνική ομάδα που θα πάρει τον έμπειρο σέντερ θα είναι το Μαρούσι στην προσπάθεια του να αλλάξει επίπεδο στη ρακέτα του.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού που έρχεται να προσφέρει λύσεις στο «5». O Ραντούλιτσα (35 ετών) πέρυσι κατέκτησε το ντάμπλ με τον Ερυθρό Αστέρα και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μπακς, Παναθηναϊκό, Άλμπα, Παρτίζαν, Μινεσότα, Αρμάνι, Ερυθρό Αστέρα και σε ομάδες της Κίνας. Πολύπειρος και σπουδαία κίνηση για την ομάδα του Σκαραφίγκα στα 35 του χρόνια.

Με την Σερβία έχει κατακτήσει το ασημένιο στους Ολυμπιακούς του 2016, το Παγκόσμιο του 2014 και του Eurobasket του 2009. Τη σεζόν 2015-16 φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα