Κώττας: «Χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην ΑΕΚ στα 100 της χρόνια»

Κώττας: «Χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην ΑΕΚ στα 100 της χρόνια»

Κώττας

bet365

Ο Θωμάς Κώττας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, όντας ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα της «Ένωσης» στην επετειακή χρονιά των 100 χρόνων.

Η ΑΕΚ μετά τον τραυματισμό του Χατζηδάκη που θα τον κρατήσει στα «πιτς», προχώρησε στην απόκτηση του Θωμά Κώττα, ο οποίος είχε ξεκινήσει προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας σέντερ στις πρώτες του δηλώσεις, δεν έκρυψε τη χαρά του που θα φορέσει τη φανέλα της «Ένωσης» στην επετειακή χρονιά των 100 χρόνων.

Οι δηλώσεις του Θωμά Κώττα

«Είμαι χαρούμενος, που ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα, που έχω παίξει ποτέ. Και μάλιστα σε μία περίοδο, όπου ο Σύλλογος γιορτάζει τα εκατό χρόνια του. Προφανώς, αυτή η ιστορική συγκυρία μού δημιουργεί έξτρα πίεση, αλλά έτσι ή αλλιώς, πίεση πάντα υπάρχει όταν μιλάμε για μία ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους» είπε ο Έλληνας παίκτης και πρόσθεσε «Ήταν λίγο απροσδόκητη για μένα αυτή η εξέλιξη. Κοιτούσα μήπως βρω ομάδα στο εξωτερικό. Eίχα την τύχη, όμως, να δεχθώ την πρόταση της ΑΕΚ, και για να πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα πολύ. Είπα το «ναι». Θα δουλέψω σκληρά, προκειμένου ν’ ανταποκριθώ στην αποστολή μου, και μαζί με τους συμπαίκτες μου να προσπαθήσουμε να καταφέρουμε τα καλύτερα».

Τέλος, είπε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση της ΚΑΕ και όλους όσοι μου δίνουν την ευκαιρία να βρίσκομαι σ’ αυτή την ομάδα. Περιμένω τον κόσμο της ΑΕΚ να μας στηρίξει. Η παρουσία του θ’ αποδειχθεί κομβική για την πορεία μας».

@Photo credits: aekbc.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα