Απόλλων Πάτρας: «Τελειώνει» το deal με Μουράτο, υπ' ατμόν Σέπραντ και Μπλέιλοκ

Μουράτος

bet365

Οριστική είναι η συμφωνία του Βασίλη Μουράτου με τον Απόλλωνα Πάτρας, ενώ αμφίβολο είναι το μέλλον για έναν εκ των Ντιλέινι Μπλέιλοκ και Τζέρεμι Σέπραντ.

Κάτοικος Πάτρας θα παραμείνει ο Βασίλης Μουράτος. Ο Έλληνας γκαρντ βρισκόταν εδώ και μέρες σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Απόλλωνα Πάτρας, με τις πληροφορίες του Gazzetta να αναφέρουν πως η υπόθεση μεταξύ των δύο πλευρών έχει ολοκληρωθεί και σύντομα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Βασίλης Μουράτος θα έχει εξέχοντα ρόλο στην ομάδα του Νίκου Βετούλα, καθώς υπολογίζεται ως ένας από τους ηγέτες της ομάδας της Πάτρας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Βασίλης Μουράτος είχε συμφωνία με την Αρμάνι Μιλάνο, ώστε να ξεκινήσει εκεί προπονήσεις και να συμμετάσχει και στο φιλικό με τον Ολυμπιακό προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη. Ωστόσο, η συμφωνία με τον Απόλλωνα ίσως αλλάξει τα σχέδια του Έλληνα περιφερειακού.

Υπ' ατμόν οι Ντιλέινι Μπλέιλοκ και Τζέρεμι Σέπραντ

Αλλαγές στο ρόστερ του Απόλλωνα ενδεχομένως να υπάρξουν και πριν το ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν. Οι Ντιλέινι Μπλέιλοκ και Τζέρεμι Σέπραντ δεν έχουν πείσει με την απόδοση τους και τα πρώτα δείγματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά.

Ο Νίκος Βετούλας και το επιτελείο του, εξετάζουν τις επιλογές τους με το πιο πιθανό σενάριο είναι ο ένας εκ των δύο να αντικαθίσταται. Αυτός που έχει το «προβάδισμα» για την έξοδο, είναι ο Τζέρεμι Σέπραντ. Για τον Μπλέιλοκ δεν υπάρχει ακόμη ξεκάθαρη απόφαση.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα