Προμηθέας-Ολυμπιακός 61-45: Διακοπή στο 33' λόγω των τραυματισμών Πάπας και Πίτερς

Πάπας
Με το σκορ στο 61-45 υπέρ του Προμηθέα κι ενώ το παιχνίδι βρισκόταν στο 33', οι δύο ομάδες συμφώνησαν να μη συνεχίσουν το φιλικό, καθώς ο Ολυμπιακός είδε τους Πάπας και Πίτερς να τραυματίζονται και να μην είναι σε θέση να συνεχίσουν.

Κακά μαντάτα για τον Ολυμπιακό στο φιλικό με τον Προμηθέα, αφού οι «ερυθρόλευκοι» είδαν τους Τζορτζ Πάπας και Άλεξ Πίτερς να φεύγουν τραυματίες από το «Δημήτρης Τρόφαλος», με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να συμφωνούν να τελειώσει το παιχνίδι επτά λεπτά πριν το φινάλε.

Στο 11ο λεπτό ο Άλεκ Πίτερς υπέστη διάταση αριστερής ακρωμιοκλειδικής και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, ενώ στο 33’ υπέστη τράβηγμα ο Τζορτζ Πάπας και το ματς διακόπηκε οριστικά, καθώς ο Ολυμπιακός έμεινε με επτά παίκτες.

Το σκορ μέχρι το λεπτό που διακόπηκε το παιχνίδι, ήταν στο 61-45 υπέρ του Προμηθέα, με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 10 Σεπτεμβρίου, αυτή τη φορά στο ΣΕΦ. Πάντως, δεν αποκλείεται το επόμενο φιλικό να πάρει... παράταση, δεδομένου των πολλών απουσιών του Ολυμπιακού, οι οποίες ενδέχεται να αυξηθούν λόγω των δύο τραυματισμών.

Από τον Ολυμπιακό απουσίαζαν οι τραυματίες ΜακΚίσικ, Γκος και οι διεθνείς Φαλ, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Γουόκαπ, Μιλουτίνοφ και Παπανικολάου.

Tα δεκάλεπτα: 21-17, 40-30, 56-43, Οριστική διακοπή στο 33ο λεπτό: 61-45.

Προμηθέας (Παπαθεοδώρου): Κάουαν 11, Κόνιαρης 5, Χρυσικόπουλος 3, Βασιλείου, Στέφενς 2, Μπαζίνας 4, Χέιλ 14, Ετσενίκε 16, Κόφει 6.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Κάνααν 8, Οικονομόπουλος 7, Ροζακέας, Πάπας 9, Τσάμης 3, Πίτερς 10, Σίκμα 5, Τανούλης 3, Αμπόσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα