Βιλντόζα: «Εξαιρετικός κόουτς ο Αταμάν, αλλά έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας»

Βιλντόζα: «Εξαιρετικός κόουτς ο Αταμάν, αλλά έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας»

Newsroom
Ο Βιλντόζα

bet365

O Λούκα Βιλντόζα στάθηκε στην επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Κλουζ και τον Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός άγγιξε την 100άρα στο φιλικό με την Κλουζ, επικρατώντας εύκολα με 98-82 στο κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου του Περιστερίου. Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στην ΕΡΤ μετά το ματς και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί.

«Νιώθουμε καλά και πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα στη συνέχεια. Εχουμε το κοντρόλ ο Σλούκας, εγώ και ο Γκάι. Παίξαμε καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε, περιμένουμε και τις επιστροφές παικτών που είναι σημαντικοί», είπε αρχικά

Για τον ρόλο του στην ομάδα ανέφερε: «Νιώθω καλά και άνετα, μου δίνει την ευκαιρία ο κόουτς να παίξω δίπλα στον Σλούκα, μπορώ να σουτάρω, να μοιράσω το παιχνίδι».

Για τον Αταμάν υποστήριξε: «Του αρέσει η γρήγορη επίθεση με πολλά pick n' roll, η σκληρή άμυνα. Είναι εξαιρετικός κόουτς, αλλά έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και είναι μόνο το ξεκίνημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα