Σερέλης: «Θέλουμε δουλειά στην άμυνα, έχουμε ικανότητα και ταλέντο στην επίθεση»

Σερέλης: «Θέλουμε δουλειά στην άμυνα, έχουμε ικανότητα και ταλέντο στην επίθεση»

Newsroom
O Σερέλης

bet365

O Xρήστος Σερέλης στάθηκε στην βελτίωση στην άμυνα που θέλει να δει από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Κλουζ, σε ένα φιλικό ματς που άγγιξε την 100άρα και έδειξε καλά στοιχεία στον επιθετικό τομέα. Ο assistant του Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης μίλησε στην ΕΡΤ μετά το τέλος του ματς και στάθηκε στα στοιχεία που χρειάζονται βελτίωση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις καταστροφικές πλημμύρες στη χώρα μας.

«Οι στιγμές είναι πρωτόγνωρες, είμαστε πραγματικά συγκλονισμένοι. Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα στη χώρα και ελπίζω όλη αυτή η τραγωδία να λήξει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες», είπε αρχικά.

Για το ματς: «Θέλουμε δουλειά στην άμυνα, έχουμε ικανότητα και ταλέντο στην επίθεση, ειδικά αν σκεφτούμε ότι λείπουν και πέντε παίκτες. Έχουμε μοιράσει τον χρόνο, τρέξαμε πολύ, τα πόδια είναι βαριά. Πρέπει να δούμε την έντασή μας αμυντικά, δεν ήμασταν ικανοποιημένοι σε αυτό το κομμάτι. Πιο μεγάλη σημασία δίνουμε στις συνεργασίες και όχι στο αποτέλεσμα. Τις τελευταίες έξι ημέρες είμαστε χωρίς τον κόουτς Αταμάν, ελπίζουμε αύριο να είναι μαζί μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα