Περιστέρι-Παναθηναϊκός: Το... χαμόγελο του Αταμάν στο πέμπτο φάουλ του Μπαλτσερόφσκι (vid)

Newsroom
Το... χαμόγελο του Αταμάν στο πέμπτο φάουλ του Μπαλτσερόφσκι (vid)

bet365

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι πέρασε στον πάγκο με πέμπτο φάουλ στις αρχές της τέταρτης περιόδου με το Περιστέρι bwin και ο Εργκίν Αταμάν διαφώνησε με την απόφαση των διαιτητών.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2/2 στο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» αφού μετά από τη νίκη επί της Κλουζ Ναπόκα, επικράτησε δύσκολα του Περιστερίου bwin με 84-75, έχοντας έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Στον πάγκο των «πράσινων» βρέθηκε ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος μετέβη στην Τουρκία τις προηγούμενες ημέρες και διαφώνησε με την απόφαση των διαιτητών να χρεώσουν με πέμπτο φάουλ τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι.

Ο Πολωνός ψηλός αποβλήθηκε με πέντε φάουλ στο 33' με τον δείκτη του σκορ στο 67-69 και ο Αταμάν χρησιμοποίησε small ball με τον Λευτέρη Μαντζούκα στο «5» αφού προηγουμένως... χαμογέλασε με την αποβολή του Μπαλτσερόφσκι

Ο νεοαποκτηθείς σέντερ του Παναθηναϊκού πέρασε στον πάγκο με 14 πόντους (5/6 δίπ., 4/6 βολ.), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη σε 27:40.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα