Μαρούσι: Την Παρασκευή στην Αθήνα ο Ραντούλιτσα

Μαρούσι: Την Παρασκευή στην Αθήνα ο Ραντούλιτσα

Πάνος Παναγιωτόπουλος
Ραντούλιτσα

bet365

Οριστικοποιήθηκε η άφιξη του Μίροσλαβ Ρανούλιτσα στην Ελλάδα, ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Αμαρουσίου.

Την Παρασκευή 15/9 θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος αποτελεί την πιο ηχηρή μεταγραφή των νεοφώτιστων, στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή στη Basket League.

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας έχει δηλώσει για τον έμπειρο Σέρβο πως «θα βοηθήσει εντός και εκτός παρκέ», καθιστώντας σαφές τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα.

Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσει με ένα ήπιο πρόγραμμα και στη συνέχεια θα μπει σε φουλ ρυθμούς, ώστε να είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το Μαρούσι ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι και επέστρεψε στη βάση του, προκειμένου να ετοιμαστεί ενόψει της νέας χρονιάς.

Πλέον, ο Σκαραφίγκας θα αποκτήσει ακόμη έναν περιφερειακό με έφεση στο σκορ, ώστε να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις για τη φετινή σεζόν.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα