Basket League: Το πρόγραμμα για τη σεζόν 2023-24

Νίκος Καρφής
Η ΑΕΚ
Δείτε το πρόγραμμα όλων των αγωνιστικών της Basket League.

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα όλων των αγωνιστικών της Basket League για τη σεζόν 2023-24. Στην πρώτη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θα παίξει με το Μαρούσι, ο Άρης θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό και η ΑΕΚ θα υποδεθχεί το Λάυριο. Ο Κολοσσός παίζει με το Περιστέρι Bwin, ο Απόλλων Πάτρας με Καρδίτσα και ο ΠΑΟΚ φιλοξενείτον Προμηθέα.

Σχετικά με τα ντέρμπι αιωνίων, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ την 28η Οκτώβρη για την 4η αγωνιστική στη Basket League, ενώ στις 20 Γενάρη θα έχουμε το ντέρμπι του ΟΑΚΑ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το πρώτο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ θα γίνει 2η αγωνιστική στις 14 Οκτώβρη και το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ στις 18 Νοέμβρη την 7η στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων λόγω της τιμωρίας που κουβαλά το... τριφύλλι από πέρυσι για τα όσα έγιναν στους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Απόλλων Πάτρας - Καρδίτσα

Άρης - Ολυμπιακός

ΑΕΚ - Λαύριο

Κολοσσός - Περιστέρι bwin

Παναθηναϊκός - Μαρούσι

ΠΑΟΚ - Προμηθέας

Το συνολικό πρόγραμμα

θιι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα