Ιωαννίδης: Πλήθος μπασκετικών προσωπικοτήτων στην επιμνημόσυνη δέηση του «Ξανθού»

Ο Γιαννάκης
Την Πέμπτη 5 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τον σπουδαίο Γιάννη Ιωαννίδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Πολλές μπασκετικές προσωπικότητες στον Αγ. Ιωάννη της Βούλας.

Το ελληνικό μπάσκετ είναι φτωχότερο από χθες , αφού ο τεράστιος Γιάννης Ιωαννίδης, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Την Πέμπτη 5 Οκτώβρη τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τον «Ξανθό» στον Αγ. Ιωάννη Βούλας, όπου βρέθηκαν πολλές μπασκετικές προσωπικότητες.

Παναγιώτης Γιαννάκης, Κώστας Παπανικολάου, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Αντώνης Φώτσης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Παναγιώτης Φασούλας, Γιάννης Μπουρούσης, Τάκης Κορωναίος, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Βαγγέλης Λιόλιος, Δημήτρης Παπανικολάου, Ευθύμης Μπακατσιάς, Γιώργος Λιμνιάτης, Βασίλης Σούλης, Τάκης Λιβιεράτος και Γιάννης Σάρρας από παλιά διοίκηση Ολυμπιακού, Νίκος Λεπενιώτης, Χρήστος Μπαφές. Ισίδωρος Κούβελος, Μιχάλης Ρωμανίδης, Νίκος Φιλίππου και Ηλίας Ζούρος μεταξύ άλλων ήταν εκεί για να αποχαιρετήσαν τον «θρύλο» της προπονητικής

Στεφάνι έστειλε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ξκ

φγ

ξη

δφ

δφ

φγ

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα