Γιάννης Ιωαννίδης: Η σορός του «Ξανθού» στο Παλέ

Γιάννης Ιωαννίδης: Η σορός του «Ξανθού» στο Παλέ

Newsroom
.

bet365

Η ΚΑΕ Άρης απεύθυνε κάλεσμα στους φίλους του Άρη να δώσουν το παρών το μεσημέρι της Παρασκευής (6/10, 15:30) στο Παλέ για να αποχαιρετήσουν τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Η κηδεία του Γιάννη Ιωαννίδη θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής (6/10) στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης. Νωρίτερα, πάντως, η σορός του θα βρίσκεται στο Παλέ, το γήπεδο που στήθηκε η Αυτοκρατορία του Άρη και ο κόσμος των «κίτρινων» θα έχει την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τον «Ξανθό».

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης

Η απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη συγκλόνισε το πανελλήνιο και φυσικά την οικογένεια του ΑΡΗ. Λίγο πριν συνοδευτεί στην τελευταία κατοικία του, δεν είναι δυνατόν να μην επισκεφθεί για τελευταία φορά το «σπίτι» του.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea καλεί τους φίλους της ομάδας αύριο στις 15:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον ανυπέρβλητο «Ξανθό», η σορός του οποίου θα βρεθεί στο γήπεδο που δόξασε και δοξάστηκε, πριν την ταφή του στα κοιμητήρια Θέρμης.

Το «παρών» στο Αλεξάνδρειο θα δώσουν η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, σύσσωμη η ομάδα μας, καθώς και παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές που συνέδεσαν το όνομά τους με τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Όλοι στο «Παλέ» για να αποχαιρετήσουμε τον θρυλικό «Ξανθό» όπως του αξίζει, στο «σπίτι» του!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα