Ολυμπιακός: Εκτός οι ΜακΚίσικ, Φαλ και Μπραζντέικις από το ματς με τον Άρη

Ολυμπιακός: Εκτός οι ΜακΚίσικ, Φαλ και Μπραζντέικις από το ματς με τον Άρη

Μακκίσικ
Μία ακόμα απουσία προστίθεται στον Ολυμπιακό μετά τους Φαλ και Μπραζντέικις, αφού ο Σακίλ ΜακΚίσικ δε θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Άρη (8/10 - 17:15).

Μετά τους Μουστάφα Φαλ και Ίγκνας Μπραζντέικις που δεν έπαιξαν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ για την 1η αγωνιστική της EuroLeague, ο Ολυμπιακός μετράει μία ακόμα απουσία. Αυτήν του Σακίλ ΜακΚίσικ με τον Αμερικανό φόργουορντ να μην ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί απέναντι στον Άρη, στην πρεμιέρα της Basket League.

Ο ΜακΚίσικ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός υπό τον φόβο υποτροπής. Άλλωστε οι υποχρεώσεις των Πειραιωτών τρέχουν, με την Μπαρτσελόνα να αριβάρει στο Φάληρο την ερχόμενη Παρασκευή για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague.

Από εκεί και πέρα, τόσο ο Φαλ όσο και ο Μπραζντέικις έμειναν εκτός. Ο Λιθουανός έτσι και αλλιώς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, αφού δε βρίσκεται στη λίστα με τους 7 ξένους που εναλλάσσουν οι «ερυθρόλευκοι». Και οι δύο ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων με σκοπό να ενταχθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στη 12άδα του Ολυμπιακού. Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε με την ομάδα ο Βενιαμίν Αμπόσι, ο οποίος όπως είναι λογικό θα βρει χώρο στη 12άδα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα