Σεγκούρα: «Στόχος με τον Κολοσσό να πάρουμε το... πρωτάθλημα» (vid)

segura

bet365

O Κούρο Σεγκούρα σχολίασε τη νίκη του Κολοσσού επί του Περιστερίου στη δεύτερη παράταση και αναφέρθηκε στους στόχους των «θαλασσί», βάζοντας... πολύ ψηλά τον πήχη.

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε τη νίκη απέναντι στο Περιστέρι bwin, επικρατώντας με 104-93 στη δεύτερη παράταση και στη συνέχεια ο προπονητής των «θαλασσί», Κούρο Σεγκούρα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είχαμε ανυπομονησία για τον πρώτο αγώνα στη Ρόδο. Δεν δώσαμε κάποιο ματς στην έδρα μας στην preseason και έτσι ήμασταν ενθουσιασμένοι για τη σημερινή αναμέτρηση. Στην αρχή του ματς ήμασταν λίγο νευρικοί. Σιγά-σιγά βρήκαμε τους εαυτούς μας, βάλαμε τα σουτ, βρήκαμε αυτοπεποίθηση και στο τέλος, πήραμε την πρώτη νίκη».

Στη συνέχεια, είπε: «Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Έχουμε κάνει μόνο πέντε εβδομάδες προετοιμασία. Αρχίσαμε αργά. Ευτυχώς δεν είχαμε σοβαρές απουσίες στην προετοιμασία όμως πρέπει να βελτιωθούμε. Ελπίζω πως αυτή η νίκη να είναι ένα καλό σημάδι. Το θετικό ήταν πως όλοι οι παίκτες έπαιξαν καλά κι έκαναν καλή δουλειά. Πάμε καλά. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

Και κατέληξε λέγοντας: «Σε αυτό το σημείο της σεζόν, καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη. Εκτός από τον Ολυμπιακό που είναι συμπαγής και έχει πολλούς παίκτες από την περσινή ομάδα, παίζοντας εξαιρετικά. Οι ομάδες ακόμα "χτίζουν" τη φιλοσοφία τους και παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα. Το σημαντικό είναι ότι μείναμε ήρεμοι, κρατήσαμε τη συγκέντρωσή μας και ήλθε αυτή η νίκη». Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για τον στόχο του Κολοσσού στην Basket League, είπε: «Το πρωτάθλημα! Αυτό είναι... Βγαίνουμε στο παρκέ σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε. Αυτός όμως είναι ο στόχος μας. Να παλεύουμε κάθε μέρα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα