Σπανούλης: «Ντροπή η άμυνα μας, αναλαμβάνω την ευθύνη» (vid)

Νίκος Καρφής
Ο Σπανούλης

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα του Περιστερίου Bwin κόντρα στον Κολοσσό.

Μετά από μια ματσάρα δύο παρατάσεων, ο Κολοσσός επικράτησε του Περιστερίου Bwin για την πρεμιέρα της Basket League. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων (και της Εθνικής ομάδας πλέον) Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην ΕΡΤ μετά το τέλος του ματς και έδειξε την απογοήτευση του από την εικόνα των παικτών του. Ο Kill Bill τόνισε πως η άμυνα της ομάδας του ήταν ντροπή, ενώ πρόσθεσαν πως οι Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης έπαιξαν εγωιστικά

«Πιστεύω ότι είμαστε εκτός της φιλοσοφίας μου. Σαν να μην δουλέψαμε 45 μέρες σε ολόκληρη την προετοιμασία. Η άμυνα ήταν ντροπή. Εντελώς έξω από την φιλοσοφία μου η επίθεση και η άμυνα. Δυστυχώς παίξαμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι και βγάλαμε τελείως αντίθετα πράγματα από αυτά που κάνουμε στην προπόνηση και την προετοιμασία. Είναι δουλειά μου να το διορθώσω.

Δεν είμαι άνθρωπος που δικαιολογούμαι, αναλαμβάνω την ευθύνη. Πολύ κακή εικόνα και εντελώς αντίθετη από αυτή που πρεσβεύουμε σαν ομάδα, με συνεργασίες και το να γυρίζει η μπάλα. Παίξαμε πολύ εγωιστικά. Καμία άμυνα, κανένα πάθος. Η ευθύνη είναι δική μου» ανέφερε.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα