Τακιανός: «Χρειαζόμαστε χρόνο, δεν ανταπεξήλθαμε στο άγχος της πρεμιέρας»

Τακιανός: «Χρειαζόμαστε χρόνο, δεν ανταπεξήλθαμε στο άγχος της πρεμιέρας»

Newsroom
Ο Τακιανός

bet365

Ο Φώτης Τακιανός στάθηκε στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα ομάδα μετά την ήττα από τον Προμηθέα.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην πρεμιέρα της Basket League από τον Προμηθέα, με τον Φώτη Τακιανό να στέκεται στην άμυνα, την νευρικότητα της ομάδας του και τον χρόνο που χρειάζεται.

Αρχικά είπε: «Νομίζω ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να προσεγγίσουμε σωστά το παιχνίδι. Με τη λογική ότι πρέπει να ανταπεξέλθουμε στο άγχος της πρεμιέρας. Είμαστε να ομάδα. Οι παίκτες χρειάζονται χρόνο. Αυτό ήταν ευδιάκριτο. Ειδικά στην αρχή που ήμασταν πολύ νευρικοί. Στην άμυνα ήμασταν εκτός θέσεων. Δεν το έχουμε ξανασυναντήσει αυτό. Χρειαζόμαστε χρόνο. Θέλουμε πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο και να ξεπεράσουμε το άγχος. Όλα είναι θέμα χρόνου, προπόνησης, διαχείρισης».

Για την πέμπτη σερί ήττα σε πρεμιέρα: «Η ιστορία δε μας λέει κάτι. Σήμερα να δούμε τι γίνεται»

Στη συνέχεια ανέφερε: «Να δούμε πως θα λειτουργήσουμε σαν ομάδα. Πρώτα από την άμυνα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Σήμερα δεν τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε να το βελτιωθούμε και να φανούμε πιο ανταγωνιστικοί. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη. Δεν τους το ανταποδώσαμε, αλλά θα το κάνουμε στη συνέχεια».

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ: «Αυτό δε μπορούμε να το πούμε. Καμία ομάδα δε μπορεί να το πει. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα δουλεύουμε κάθε μέρα».

Για τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη: «Να αποτίσουμε φόρο τιμής γι αυτά τα παιδιά. Να τους έχουμε στη μνήμη μας και να ευχηθούμε δύναμη στους δικούς τους ανθρώπους. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα