Μπαρτζώκας: «Αυτό που παίχτηκε δεν ήταν μπάσκετ, να κάνουμε μίτινγκ με την επιτροπή των διαιτητών»

Μπαρτζωκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν αρκετά εκνευρισμένος με τα σφυρίγματα της αναμέτρησης του Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα της Basket League.

Αρκετά ήταν τα παράπονα του Γιώργου Μπαρτζώκα από τη διαιτησία στην αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν νικητές από τη Θεσσαλονίκη με τη σπουδαία εμφάνιση του Κάνααν αλλά και των Πίτερς, Μιλουτίνοφ.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός είδε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης τους Γκος και Σίκμα να αποχωρούν τραυματίες, ενώ και ο Κάνααν ένιωσε ένα μικρό πρόβλημα, αναγκάζοντας τον προπονητή του Ολυμπιακού να σχολιάσει τον τρόπο που σφυρίχτηκε η αναμέτρηση.

Θυμίζουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Μπραζντέικις που βρίσκεται εκτός λίστας Basket League, αλλά ούτε και τους Φαλ, ΜακΚίσικ που έμειναν λόγω τραυματισμού στην Αθήνα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Δεν παίχτηκε μπάσκετ, ήταν κάτι άλλο. Να κάνουμε μίτινγκ με την επιτροπή των διαιτητών για το τι είναι οι κανονισμοί και τι δεν είναι. Έχουμε δύο ακόμα τραυματίες στους υπάρχοντες, ο Άρης έκανε καλή προσπάθεια όπως πάντα. Ματώσαμε για να κερδίσουμε αλλά αυτό το παιχνίδι πρέπει να το ξαναδούμε. Προφανώς έπαιξε ρόλο η κούραση» ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα στην κάμερα της ΕΡΤ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα