Άρης - Ολυμπιακός, Κάνααν: Τα έβαλε όλα εκτός από το τρίποντο για το... ρεκόρ (vid)

Άρης - Ολυμπιακός, Κάνααν: Τα έβαλε όλα εκτός από το τρίποντο για το... ρεκόρ (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Αϊζάια Κάνααν
Ο Αϊζάια Κάνααν πέτυχε 25 πόντους με 7/10 τρίποντα απέναντι στον Άρη, απειλώντας το δικό του ρεκόρ που κρατάει από πέρσι και την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να παίξει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης απέναντι στον Άρη, για να φύγει τελικά νικητής από τη Θεσσαλονίκη στην 1η αγωνιστική της Basket League. Ο κυριότερος λόγος που συνέβη αυτό ήταν ο Αϊζάια Κάνααν!

Ο Αμερικανός για άλλη μια βραδιά έκανε εκπληκτικά πράγματα στην επίθεση, εκτελώντας από την περίμετρο με τρομακτική ευστοχία. Το ρεσιτάλ στο 3ο και το 4ο δεκάλεπτο έφερε τον Ολυμπιακό να προηγείται με διψήφιες διαφορές και εκείνον τελικά να ολοκληρώνει με 7/10 τρίποντα.

Μάλιστα μέτρησε 7/9 όταν αντικαταστάθηκε, νιώθοντας μερικές ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το 10ο τρίποντο που σούταρε θα μπορούσε να είναι ιστορικό, αφού πέρσι έκανε ο ίδιος το ρεκόρ, σκοράροντας 8/11 απέναντι στην ΑΕΚ.

Νούμερο που αποτελεί ρεκόρ για την Basket League όσον αφορά τους «ερυθρολεύκους», ενώ τα 7 που σημείωσε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, έπιασαν τον αριθμό του Τόμιτς που το πέτυχε τρεις φορές κόντρα σε ΑΕΚ, Άρη και Ολίμπια Λάρισας.

Οι αριθμοί του Κάνααν απέναντι στον Άρη

  • Πόντοι: 25 (1/1 2π., 7/10 3π., 2/2 1π.)
  • Λεπτά: 32:54
  • Ριμπάουντ: 4 (3 αμυντικά, 1 επιθετικό)
  • Λάθη: 2
  • Κλέψιμο: 1

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα