Μπαρτζώκας: «Αυτό που έγινε ήταν εκτός λογικής μπάσκετ»

Μπαρτζώκας: «Αυτό που έγινε ήταν εκτός λογικής μπάσκετ»

Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε τα δικά του παράπονα μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «αυτό που έγινε ήταν έξω και από τα όρια της Euroleague».

Ο Ολυμπιακός πέρασε αλώβητος από το «Nick Galis Hall» στην πρεμιέρα της Basket League καθώς επικράτησε δύσκολα του Άρη με 81-72.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε τα παράπονά του για το «physical game» που άφηναν οι διαιτητές ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που προέκυψαν στην ομάδα του.

«Έχω την αίσθηση ότι πιο σημαντικό ήταν αυτό που έγινε πριν το τζάμπολ προς τιμήν του Γιάννη Ιωαννίδη παρουσία της κόρης του και των παικτών των δύο ομάδων. Για μια ακόμη φορά θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Δεν παίχθηκε μπάσκετ. Μια κατάσταση με physical παιχνίδι εκτός λογικής του μπάσκετ. Οι διαιτητές αποφάσισαν να το αφήσουν, αυτό που έγινε ήταν έξω και από τα όρια της Euroleague. Δύο παίκτες αποχώρησαν με πρόβλημα και κάποιοι άλλοι αναγκάστηκαν να παίξουν περισσότερο έπειτα από ένα έξτρα πεντάλεπτο παράτασης την Παρασκευή. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε το πρώτο ματς», είπε και ρωτήθηκε για τη διαφορά στα φάουλ καθώς ο Άρης τελείωσε το παιχνίδι με 23 και ο Ολυμπιακό με 13. «Μετράτε αριθμούς και είναι φανερό ότι έχουμε διαφορετική αίσθηση για το μπάσκετ».

Και συμπλήρωσε σε αντίστοιχη ερώτηση. «Καταλαβαίνουμε διαφορετικά το παιχνίδι. Για να σφυριχθεί ένα φάουλ θα έπρεπε να γίνουν νωρίτερα τέσσερα φάουλ. Υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να κρίνουν τους διαιτητές και θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρχει κοινή συνισταμένη ως προς τα κριτήρια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα