Ολυμπιακός: Επιστροφή και... εξετάσεις για Σίκμα και Γουίλιαμς Γκος

Γκος
Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος και Λουκ Σίκμα αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο το μέγεθος της ζημιάς θα φανεί μετά τις εξετάσεις.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Άρη με 72-81, ωστόσο η νίκη αυτή ίσως αποδειχθεί «πύρρειος». Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πριν το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη γνώριζε πως δεν θα είχε λόγω τραυματισμών τους Μουσταφά Φαλ και Σακιέλ ΜακΚίσικ, ωστόσο η ένταση της αναμέτρησης με τον Άρη έφερε επιπλέον προβλήματα.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου με το σκορ 29-27 ζήτησε αλλαγή και αποχώρησε κουτσαίνοντας για τα αποδυτήρια. Λίγο αργότερα ανάλογη επιθυμία εξέφρασε και ο Λουκ Σίκμα. Κανένας εκ των δύο δεν επέστρεψαν στο παρκέ να αγωνιστούν με αποτέλεσμα να περιοριστεί υπερβολικά το ροτατιον.

Ο Γουίλιαμς Γκος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού του ποδιού. Ο Λουκ Σίκμα αισθάνθηκε «σφίξιμο» στον αριστερό γαστροκνήμιο και υπάρχουν φόβοι για θλάση και στους δύο. Με την επιστροφή της αποστολής στη βάση της, οι δύο παίκτες με τον ιατρό των «ερυθρόλευκων» θα υποβληθούν σε μαγνητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ζημιά και το μέγεθός της.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ. Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο η επιστροφή των Φαλ, ΜακΚίσικ και Μπραζντέικις θεωρείται δεδομένη και μένει να δούμε τι θα συμβεί με τους... φρέσκους τραυματίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα