Παναθηναϊκός: Με Σαμοντούροβ κόντρα στο Μαρούσι, έκανε χρήση του διπλού δελτίου

Παναθηναϊκός: Με Σαμοντούροβ κόντρα στο Μαρούσι, έκανε χρήση του διπλού δελτίου

Γιώργος Κούβαρης
Με Σάμο η πράσινη 12άδα

bet365

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ μπορεί να αγωνίστηκε στο ματς της Elite League με τον Πανερυθραϊκό ωστόσο θα δώσει κανονικά το «παρών» και στην 12άδα του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα κόντρα στο Μαρούσι.

Δεν πέρασαν καλά-καλά 48 ώρες από το ντεμπούτο του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού στο πρωτάθλημα της Elite League και δη στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Μίλωνα και ο νεαρός φόργουορντ θα... ενισχύσει και τον Παναθηναϊκό για την αναμέτρηση με το Μαρούσι.

Συγκεκριμένα κάνει τη χρήση του διπλού δελτίου, όπερ και σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να δώσει το «παρών» και στο παιχνίδι των «πρασίνων» για την 1η αγωνιστική της Basket League κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων. Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει απουσίες όπως οι τραυματίες Ντίνος Μήτογλου, Ιωάννης Παπαπέτρου αλλά και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που έμεινε εκτός εξάδας ξένων για λόγους ξεκούρασης, κρίθηκε και απαραίτητη η παρουσία του Σαμοντούροβ στην 12άδα.

Ο «Σάμο» τα είχε πάει πολύ καλά στο πρώτο του ματς με τον Πανερυθραϊκό το περασμένο Σάββατο (7/10) καθώς μέτρησε 12 πόντους με 4/5 τρίποντα και 3 ριμπάουντ σε 14 λεπτά συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα