Παναθηναϊκός - Μαρούσι: Παραλίγο σύρραξη με Αντετοκούνμπο, τον κρατούσαν συμπαίκτες και αντίπαλοι (vid)

Νίκος Καρφής
Αντετοκουνμπο

bet365

Ένταση είχαμε στην τέταρτη περίοδο του ματς του Αμαρουσίου με τον Παναθηναϊκό, αφού ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν έξαλλος με τον Λούκοβιτς του Αμαρουσίου.

Εκεί όπου όλα ήταν ήρεμα στο ματς του Παναθηναϊκού με το Μαρούσι, το πράγμα αγρίεψε στο τέραρτο δεκάλεπτο. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο βούτηξε στο παρκέ για να σώσει την κατοχή και αμέσως διεκδικήσαν την μπάλα τρεις παίκτες του Αμαρουσίου δίχως σταματημό (ο Λούκοβιτς που ήταν πεσμένος στο έδαφος φάνηκε να κλωτσά στο τέλος για να απωθήσει τον Αντετοκούνμπο).

Ο σέντερ των πράσινων σηκώθησε σε έξαλλη κατάσταση και κινήθηκε προς τον Λούκοβιτς, με τους ψυχραιμότερους (συμπαίκτες και αντιπάλους) να τον συγκρατούν και να ηρεμούν την κατάσταση στη συνέχεια. Το περιστατικό είχε σαν αποτέλεσμα να αποβληθούν ο μανατζερ του Αμαρουσίου, Παπαδόπουλος, ο Αντετοκούνμπο και ο Λούκοβιτς. Οι διαιτητές εξέτεσαν τη φάση και μοίρασαν τις ποινές.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα