Αταμάν: Τα... έχωσε στους παίκτες στα αποδυτήρια

Αταμάν: Τα... έχωσε στους παίκτες στα αποδυτήρια

Γιώργος Κούβαρης
Αταμάν

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος με το τελευταίο πεντάλεπτο της ομάδας του με αποτέλεσμα να τα... χώσει στους παίκτες του μετά το τέλος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Τούρκος προπονητής είπε μεταξύ άλλων ότι υπήρχε θέμα νοοτροπίας και συμπεριφοράς σε μερικούς παίκτες αναφορικά με το τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα με αποτέλεσμα να εξανεμιστεί σε χρόνο-ρεκόρ διαφορά άνω των 20 πόντων.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα ο Αταμάν τα... έχωσε στους παίκτες του στα αποδυτήρια της ομάδας και αυτό δεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσωπική απόδοση ορισμένων παικτών στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού.

Βέβαια η εικόνα του αγώνα κόντρα στο Μαρούσι για 35 λεπτά με την διαφορά να έχει φτάσει και στο +28 κατά τη διάρκεια της 3ης περιόδου, ήταν τελείως διαφορετική από την «γεύση» που έμεινε στο τέλος για τον Εργκίν Αταμάν. Κάτι που τον έκανε έξω φρενών και γι' αυτόν τον λόγο έβαλε... γκάζια στους παίκτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Άλλωστε ακολουθεί το «must win» (όπως ανέφερε και ο ίδιος) παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου (12/10, 21:15) όπου θέλει τους παίκτες του να βρίσκονται στον απόλυτο βαθμό συγκέντρωσης προκειμένου να ανοίξει ο Παναθηναϊκός λογαριασμό στην Euroleague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα