Μαρούσι: Ανακοίνωσε τον Γιώργο Μπόγρη (vid)

Μαρούσι: Ανακοίνωσε τον Γιώργο Μπόγρη (vid)

Μαρούσι: Ανακοίνωσε τον Γιώργο Μπόγρη (vid)

bet365

Ο Γιώργος Μπόγρης αποτελεί και επίσημα παίκτη του Αμαρουσίου που ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Έλληνα σέντερ (34χρ., 2μ.10).

Ο Γιώργος Μπόγρης θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μαρούσι που ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 34χρονο σέντερ, γεμίζοντας τη ρακέτα με τον έμπειρο ψηλό που θα πλαισιώσει τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στο «5».

Ο Μπόγρης αγωνίστηκε πέρσι στον Απόλλωνα Πάτρας έχοντας 5.1 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής με τους «μελανόλευκους».

Η περίπτωσή του ήλθε στο προσκήνιο τις προηγούμενες ημέρες για τον Μίλωνα όμως θα ενισχύσει την ομάδα των βορείων προαστίων στην επιστροφή της στη Basket League έπειτα από 11 χρόνια.

Έτσι τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Σκαραφίγκα για το Μαρούσι που στρέφεται στρέφεται στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική (14/10, 17:15). Το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών αφού οι «κιτρινόμαυροι» κουβαλούν τιμωρία από πέρσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα