Άρης: Βαρύ διάστρεμμα ο Μπλούμπεργκς

Άρης: Βαρύ διάστρεμμα ο Μπλούμπεργκς

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Ο Άρης προετοιμάζεταιγια το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας και η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενημέρωσε για την κατάσταση του Μπλούμπεργκς.

Ο Άρης στρέφει την προσοχή του στο ματς με τον Απόλλωνα Πατρών, ο οποίος θα διεξαχθεί στο κλειστό της Περιβόλας το Σάββατο 14/10 (17:00), για τη 2η αγωνιστική της Basket League.

Ο Νίκος Περσίδης επέστρεψε στη δράση μετά από το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και του στέρησε τη συμμετοχή στους πρώτους τρεις επίσημους αγώνες της ομάδας, ενώ ο Άρης ενημέρωσε για την κατάσταση του Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς που τραυματίστηκε κόντρα στη Λιετκαμπέλις. Ο Λετονός υπέστη βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική.

Η διάγνωση για Μπλούμπεργκς

Ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, μετά από τον τραυματισμό του στον αγώνα με τη Λιετκαμπέλις.

Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής, ο Λετονός πάουερ φόργουορντ υπέστη βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική, χωρίς εικόνα κατάγματος. Ήδη ξεκίνησε θεραπεία, ώστε να επιστρέψει δυνατός στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα