Αταμάν: «Ο Βιλντόζα έπαιξε τραγικά, ο Καλαϊτζάκης είναι ο ήρωας του αγώνα»!

Newsroom
.

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για την απόδοση του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του Περιστερίου, εξηγώντας πως οι «πράσινοι» έπαιξαν τραγικά και κάνοντας ειδική αναφορά στους Καλαϊτζάκη, Γκριγκόνις και Βιλντόζα.

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο του Περιστεριού πριν από τη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague και τις αναμετρήσεις με τις Φενέρμπαχτσε (17/10, 20:15) και Μακάμπι (20/10, 21:39). Στη συνέχεια ο Εργκίν Αταμάν χαρακτήρισε... ήρωα τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, εξηγώντας στην κάμερα της ΕΡΤ πως οι «πράσινοι» έπαιξαν τραγικά:

«Ο Καλαϊτζάκης είναι ο ήρωας για αυτή τη νίκη. Ήλθε από τον πάγκο, έδωσε ενέργεια, έπαιξε καλά στην επίθεση. Και σίγουρα ο Γκριγκόνις. Έκανε δυο φάουλ στις αρχές του παιχνιδιού. Αυτός είναι ο λόγος που τον κρατήσαμε στον πάγκο για να τον προστατεύσουμε. Σε κάθε περίπτωση παίξαμε τραγικά! Έστω και έτσι, βρήκαμε τρόπο να επιστρέψουμε από το -19. Είναι μια σημαντική νίκη».

Όσον αφορά το πιεσμένο καλεντάρι και τους μαζεμένους αγώνες, είπε: «Δεν είναι δικαιολογία για τις ομάδες της EuroLeague. Δεν είναι πρόβλημα ότι παίζουμε σε 48 ώρες. Είναι πρόβλημα ότι δεν πήραμε τίποτα από τα πόιντ γκαρντ. Το να παίξεις μπάσκετ χωρίς πόιντ γκαρντ, χωρίς οργάνωση, χωρίς pick-n-roll. Για μένα, είναι πολύ δύσκολο. Απόψε ο Βιλντόζα έπαιξε χάλια σε ακόμα ένα παιχνίδι! Είναι σπουδαίος παίκτης και ελπίζω ότι θα βρει ρυθμό. Ο Σλούκας είναι πολύ σημαντικός για εμάς, ελπίζω να επιστρέψει αυτή την εβδομάδα... Δεν παίξαμε καλά, αλλά με την ενέργεια του Καλαϊτζάκη και τη συνέπεια του Γκριγκόνις επιστρέψαμε».

Στη συνέχεια επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου: «Eίναι ευχάριστο για εμάς που κερδίσαμε ένα παιχνίδι, που ειδικά στην άμυνα παίξαμε πολύ άσχημα. Αλλά το ευχάριστο είναι πώς από τους 12 παίκτες αυτός που έπαιξε καλά και έδωσε τη νίκη ήταν ένας νεαρός παίκτης. Για εμάς ο Καλαϊτζάκης άλλαξε το παιχνίδι με την ενέργειά του, με την επιθετική του άμυνα και τον τρόπο που αγωνίστηκε στην επίθεση. Ο Γκριγκόνις έπαιξε καλά σε όλο το ματς και ήταν κομβικός και στην άμυνα. Αυτό είναι το μπάσκετ. Οι παίκτες που ξεκίνησαν το ματς ήταν τραγικοί, αλλά έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες, έχουν παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και αλλάζουν το ματς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα