ΑΕΚ: Νοκ άουτ ο Καμπενγκέλε

ΑΕΚ: Νοκ άουτ ο Καμπενγκέλε

Ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε.

bet365

Ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε τέθηκε νοκ άουτ με τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς της ΑΕΚ με τη Ρίσεν.

Η ΑΕΚ αναμένεται να αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια της χωρίς τον Εμφιόντου Καμπενγκέλε. Ο Καναδός σέντερ της Ένωσης φαίνεται να τραυματίστηκε στο ματς της ΑΕΚ απέναντι στη Ρίσεν. Η διάγνωση κάνει λόγο για θλάση στους προσαγωγούς του αριστερού κάτω άκρου.

Το διάστημα της απουσίας του δεν έχει καθοριστεί, αφού ο παίκτης κάνει θεραπεία και η κατάστασή του θα εκτιμάται καθημερινά.

Ο Καμπενγκέλε έχασε το ματς με το Λαύριο, ενώ έκανε ντεμπούτο στην Basket League με τον Ολυμπιακό, όπου μέτρησε 7 πόντους και 8 ριμπάουντ σε 24 λεπτά συμμετοχής. Κόντρα στη Ρίσεν αγωνίστηκε για 14 λεπτά, έχοντας 8 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Ο τραυματισμός του Καμπενγκέλε πρακτικά σημαίνει ότι η ΑΕΚ μένει με τον Μάνο Χατζηδάκη στη θέση του σέντερ, ο οποίος, ωστόσο, μόλις επέστρεψε από τραυματισμό, ενώ σε κάποια ματς το ρόλο του πενταριού αναλαμβάνει ο Τζάστιν Τίλμαν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα