ΑΕΚ: Μετά τον τραυματισμό του Καμπενγκέλε ο Πλάθα πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα των σέντερ

ΑΕΚ: Μετά τον τραυματισμό του Καμπενγκέλε ο Πλάθα πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα των σέντερ

O Τζάστιν Τίλμαν.

bet365

Ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε έχει τεθεί νοκ άουτ από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας και ο Ζοάν Πλάθα πρέπει να διαφοροποιήσει για άλλη μία φορά τα πλάνα του.

Ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε τραυματίστηκε και μαζί του... πονάει όλη η ΑΕΚ Betsson BC! Η απουσία του Καναδού σέντερ από την αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας (Σάββατο 21/10, 20:15) υποχρεώνει τον Ζοάν Πλάθα να αλλάξει τα πλάνα του. Θέλοντας και μη.

Ο Καμπενγκέλε αγωνίστηκε απέναντι σε Ολυμπιακό και Ρίσεν και ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ στο παρκέ. Όμως η θλάση που υπέστη τον έχει βάλει στη λίστα των τραυματιών της ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να χάσει το ταξίδι και στην Ιταλία (για το ματς με τη Σάσαρι, Τετάρτη 25/10), εκτός αν συμβεί κάτι εξαιρετικά συγκλονιστικό.

Ο Τίλμαν... ανεβαίνει θέση

Το πρόβλημα για την Ένωση είναι η κατάσταση του Μάνου Χατζηδάκη. Ο διεθνής σέντερ τραυματίστηκε στο Mundobasket 2023, ήταν για πρώτη φορά στην αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό χωρίς να αγωνιστεί, ενώ έκανε το ντεμπούτο του στα «κιτρινόμαυρα» απέναντι στη Ρίσεν. Είναι φυσιολογικό πως χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει πλήρως και να μπορεί να αγωνιστεί για πολλά λεπτά.

Γι' αυτό το λόγο τη θέση του σέντερ αναμένεται να καλύψει ο Τζάστιν Τίλμαν, ο οποίος είναι περισσότερο «τέσσερα» παρά «πέντε». Αυτή η μετακίνηση, σημαίνει ότι ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας χάνει μία αλλαγή του, με τον Γιάννη Κουζέλογλου να καλείται να καλύψει θέσεις και λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα