Βετούλας: «Αποκαρδιωτική η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Βετούλας

bet365

O Nίκος Βετούλας μίλησε για το ματς του Απόλλωνα Πάτρας με την ΑΕΚ και στάθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή κόντρα στον Απόλλων Πάτρας, με τον Μπεν ΜάκΛεμορ να είναι ασταμάτητος στο καλύτερο του ματς με την Ένωση. Ο Νίκος Βετούλας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι και ξεχώρισε την ικανότητα της ομάδας του Πλάθα στο ανοικτό γήπεδο, ενώ μίλησε για το εγωστικό παιχνίδι των Πατρινών.

«Ξεκινώντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΕΚ για την φιλοξενία αυτές τις δύο μέρες. Για το παιχνίδι, η ευθύνη είναι δικιά μου. Δεν κατάφερα να πείσω τους παίκτες για τη δυνατότητα της ΑΕΚ να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο. Είναι δικό μου, λάθος. Φάγαμε 40 πόντους νομίζω στο ανοιχτό γήπεδο απόψε. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να βάλεις κάτω το κεφάλι και να δουλέψεις. Ήταν αποκαρδιωτική η εικόνα μας, στο δεύτερο ημίχρονο. Το εγωιστικό παιχνίδι μας, κάποιες φορές, βοήθησε το παιχνίδι της ΑΕΚ. Αυτή είναι δικιά μου δουλειά, το να βελτιώσω την ομάδα, για να δουλέψουμε για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που θέλουμε», ανέφερε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα