Παπανικολόπουλος: «Πληρώσαμε δύο κατοχές και τρεις χαμένες βολές»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Παπαπανικολόπουλος

bet365

Ο Νίκος Παπανικόπουλος απέδωσε την ήττα της ομάδας του στο «Nick Galis Hall» σε δύο κατοχές και τρεις χαμένες βολές.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος αρχικά ευχαρίστησε τον Άρη καθώς οι «κίτρινοι» παραχώρησαν το Παλέ στην Καρδίτσα για να κάνει προπόνηση την παραμονή του αγώνα και συμπλήρωσε ότι… «πιστεύω πως σε δέκα ημέρες το γήπεδό μας θα είναι έτοιμο για προπόνηση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι εκτιμώντας ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό στα τελευταία πέντε λεπτά: «Καταρχήν μου αρέσει αυτό που παρουσιάζει ο Άρης στην τελευταία διετία, ο τρόπος που παίζει και του εύχομαι καλή επιτυχία. Νομίζω ότι ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε την έλλειψη ενέργειας του Άρη και κάναμε ένα ημίχρονο ολόσωστο τακτικά και προηγηθήκαμε με διαφορά δέκα πόντων.»

Και κατέληξε: «Περιμέναμε την αντίδραση του Άρη, αλλά μείναμε στο παιχνίδι, περάσαμε και πάλι μπροστά στο σκορ με διαφορά πέντε πόντων. Όσο καλύτερη ομάδα κι αν είναι ο Άρης ουσιαστικά εκμεταλλεύτηκε τα δικά μας λάθη σε κατοχές, τα δύο άστοχα τρίποντα και τις χαμένες βολές στο τέλος. Κάναμε μια καλή προσπάθεια η οποία δυστυχώς για μας έμεινε ανολοκλήρωτη, όπως έγινε και στην Πάτρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα