To «φουλ» της 100άρας και τα πρώτα «ζόρια» του Σπανούλη
- Η φρεσκάδα και το μεγάλο rotation υψώνει ένα «αμυντικό βουνό»!
- Ο παίκτης που ψάχνει ο Αταμάν και η «αναβάθμιση» του Αντετοκούνμπο
- Οι αριθμοί που δείχνουν ότι ο Προμηθέας κάνει κάτι καλά!
- Όταν χάνεις τα ριμπάουντ και σουτάρεις με 37,7%, η νίκη είναι χρυσάφι!
- Εννέα σερί ήττες ήταν πάρα πολλές!
- «Κιτρινόμαυρη» ταχύτητα made in Spain!
Είμαστε σε τροχιά να συμπληρώσουμε έναν μήνα αγωνιστικής δράσης, από το Super Cup (29-30/09) που ουσιαστικά άνοιξε την αυλαία της εφετινής σεζόν και με τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Α1 Κατηγορίας, να έχουν ήδη περάσει στα βιβλία, τολμώ να προβλέψω ότι φέτος θα δούμε περισσότερες «εκπλήξεις» από ποτέ.
Από την άποψη ότι οι θεωρητικά μικρότερες ομάδες θα βάζουν δύσκολα ολοένα και συχνότερα στα λογικά «φαβορί» και ελάχιστες από τις εκτός έδρας δοκιμασίες των λεγόμενων «μεγάλων», θα εξελιχθούν σε τυπική διαδικασία. Όπως αυτή του Ολυμπιακού στην Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό.
Στα γεγονότα της 3ης αγωνιστικής, συγκαταλέγεται η 3η διαδοχική ήττα του Περιστερίου σε ισάριθμους αγώνες (πέρυσι τις έφτασε σε διψήφιο αριθμό παιχνιδιών και σχεδόν 2,5 μήνες αργότερα, παραμονές Πρωτοχρονιάς), το «απόλυτο» του Προμηθέα και η ολική της επαναφορά με σπουδαίο μπάσκετ της ΑΕΚ, που έκανε σεφτέ στις νίκες.
Ας τα πάρουμε, όμως, με την σειρά αρχίζοντας με τους πρωταθλητές που έφτασαν τις 42 συνεχόμενες νίκες στην regular season της Basket League, κουβαλώντας ένα αήττητο, που αισίως, έχει διάρκεια κάτι λιγότερο από 23 μήνες.
Η φρεσκάδα και το μεγάλο rotation υψώνει ένα «αμυντικό βουνό»!
Τι σου είναι η μία μέρα ξεκούρασης και η ευχέρεια του προπονητή να χρησιμοποιήσει δύο πεντάδες, με την επιπλέον πολυτέλεια ενός παίκτη για να φρεσκάρει ακόμη περισσότερο την περιφέρεια;
Μετά από τέσσερα ματς σε οκτώ ημέρες κι ελάχιστες ποιοτικές προπονήσεις, ο Ολυμπιακός (3-0) είχε την ευκαιρία να δώσει μία μέρα off μετά το νικηφόρο «θρίλερ» με την Παρτίζαν και να ταξιδέψει στο «σμαραγδένιο νησί» με τον Μπραζντέικις (8π., 2ρ., 3ασ. & 2κλ.) να προστίθεται στην 12άδα και να παίρνει το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής (16'28”) στην σύντομη – μέχρι στιγμής – θητεία του στον Πειραιά.
Η επιστροφή του Λιθουανού διεθνούς forward και η ταυτόχρονη διαθεσιμότητα του Γουίλιαμς-Γκος (13π. & 2ασ. με 3/4 τριπ.), αυτομάτως έλυσε τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος μπόρεσε να μοιράσει τον χρόνο των περιφερειακών παικτών (κανένας δεν έμεινε στο παρκε λιγότερο από 12' και περισσότερο από 20').
Με εξαίρεση τον Παπανικολάου (12π., 6ρ. & 5ασ. με 2/3 τριπ. σε 23') που χρησιμοποιήθηκε λίγο και στο “4” και φυσικά τον Πίτερς (16π., 6ρ., 3ασ. & 2κλ. με 4/5 τριπ. σε 29'), ο οποίος έπαιξε περισσότερο λόγω της απουσίας του Σίκμα.
Με τους «ερυθρόλευκους» πιο ξεκούραστους και με μεγαλύτερη ενέργεια στην άμυνα και με τον Κολοσσό (1-2) να μην έχει στην διάθεσή του τον κορυφαίο πασέρ του πρωταθλήματος (Περάντες μ.ο. 13,0ασ.) και να μην μπορεί να απειλήσει το αντίπαλο καλάθι, το ματς τελείωσε από πολύ νωρίς.
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με πολύ μεγάλη ένταση για σχεδόν 35 λεπτά και στις δύο πλευρές του γηπέδου (είχαν δεχθεί 39 πόντους στα μέσα της 4ης περιόδου), είχαν μετά από καιρό εντυπωσιακούς αυτοματισμούς στην επίθεση, στοιχείο που τους επέτρεψε να τελειώσουν το ματς με 31 ασίστ και 62,3% εντός πεδιάς (70,9% στα δίπ. και 53,3% στα τριπ. με 16/30!).
Ήταν τόσο εύκολη η επικράτησή τους (59-102), που ο Μπαρτζώκας δεν χρειάστηκε να καταπονήσει τους Μιλουτίνοφ και Φαλ (έπαιξαν από 17 και 16 λεπτά αντίστοιχα) και στο τελευταίο 8λεπτο πήρε χρόνο και ο Γιώργος Τανούλης (4π. & 3ρ.), ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις.
Η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα (Κολοβέρος 13π. & 5ασ. με 5/6 σουτ) δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να κάνει αισθητή την παρουσία της (37,3% εντός πεδιάς) με τους Σίμονς, Τζόργκενσεν και Πόλεϊ, να έχουν απογοητευτική εικόνα και συνολικά 14 πόντους με 5/22 σουτ!
Ο παίκτης που ψάχνει ο Αταμάν και η «αναβάθμιση» του Αντετοκούνμπο
Στο άδειο κλειστό του ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός (3-0) μπήκε στο παρκέ ψάχνοντας να «ξεμπουκώσει» και τα κατάφερε, πραγματοποιώντας την εμφάνιση με την μεγαλύτερη διάρκεια στην εφετινή σεζόν.
Παρά τις απουσίες των Λεσόρ και Σλούκα, οι «πράσινοι» (Ερνανγκόμεθ 15π. & 4ρ. με 5/7 σουτ, Γκριγκόνις 14π., Γκάι 13π. & 2ασ.), είχαν ένα μεγάλο διάστημα καλού μπάσκετ από τα μέσα της 1ης έως και τα μέσα της 2ης περιόδου (επιμέρους σκορ 33-19), φτάνοντας την διαφορά μέχρι και το +17 και ένα και ένα πολύ πιο πειστικό 2ο μέρος, αγγίζοντας τα όρια του +40 (111-73 λίγο πριν το τέλος).
Το τελικό 111-75 απέναντι σε ένα Λαύριο (2-1) που είχε αφήσει «σύξυλη» την ΑΕΚ στην πρεμιέρα, συνιστά την πιο πειστική εμφάνιση του «τριφυλλιού» στην εφετινή σεζόν, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την απουσία του κόσμου, τις ελλείψεις βασικών παικτών και τον τρόπο παιχνιδιού των φιλοξενουμένων (Ντε Τζούλιους 22π., 2ρ. & 2ασ. με 3/7 τριπ.), που στηρίζεται στην ταχύτητα της εκτέλεσης και το περιφερειακό παιχνίδι.
Οι προβολείς ήταν λογικό να πέσουν, περισσότερο απ’ όλους, πάνω στον Κώστα Αντετοκούνμπο (15π., 5ρ., 4ασ. & 2κοψ. με 5/6 σουτ σε 18’), που για δεύτερο σερί παιχνίδι «άρπαξε από τα μαλλιά» την ευκαιρία κι έδειξε πόση όρεξη έχει για μπάσκετ. Ο 25χρονος διεθνής σέντερ ήρθε από τον πάγκο στην θέση του Μπαλτσερόφσκι (7π. & 4ρ. σε 21’) και κυριάρχησε πλήρως στις δύο ρακέτες, «προβληματίζοντας» θετικά τον Εργκίν Αταμάν για το ενδεχόμενο αναβάθμισης του ρόλου του.
Στην συνέντευξη Τύπου, ο 57χρονος Τούρκος τεχνικός αναφέρθηκε για 2η φορά στο ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας, που πάντως φαίνεται ότι δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας (30/10, 20.15) στο ΣΕΦ. Καλά πληροφορημένες πηγές από την Τουρκία, αναφέρουν ότι ο έμπειρος coach αμφιταλαντεύεται μεταξύ αυθεντικού shooting-guard με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και παίκτη που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα και στην θέση «3».
Οι αριθμοί που δείχνουν ότι ο Προμηθέας κάνει κάτι καλά!
Μετά από ένα εντυπωσιακό 4/4 σε Ελλάδα και Ευρώπη, αν κάποιος ήθελε να το ψάξει λίγο πιο βαθιά, θα μπορούσε κάλλιστα να κοιτάξει με ποιους αντιπάλους ο Προμηθέας (3-0) κερδίζει με κατά μ.ο. 23,7 πόντους ανά παιχνίδι και καταγράφει αυτά τα νούμερα και εν συνεχεία να εκφέρει μία πιο εμπεριστατωμένη άποψη για την μέχρι τώρα πορεία του.
Το νόμισμα, βέβαια, έχει πάντα δύο όψεις και μπορεί πράγματι οι Πατρινοί να μην έχουν αντιμετωπίσει τίποτε «μεγαθήρια» (μοναδικό δύσκολο παιχνίδι ήταν αυτό στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ, που το κέρδισαν με +15), ωστόσο αν κάποιος θέλει να εμβαθύνει λίγο περισσότερο, δεν θα δυσκολευτεί να διαπιστώσει ότι μετά από τρεις αγωνιστικές, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (μ.ο. 97,0π.), κάνει τα λιγότερα λάθη (μ.ο. 8), είναι πρώτη στο assist/turnover ratio, έχει τις περισσότερες τάπες (μ.ο. 5,3) και είναι οριακά 2η στις τελικές πάσες (μ.ο. 22,0) και τα τρίποντα (47,3%)!
Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερα απ’ όλα παρακολουθώντας την απέναντι στο Μαρούσι (0-3), ήταν ο πολύ υψηλός ρυθμός στον οποίο ανταποκρίνεται σε μεγάλο διάστημα για την εποχή (δείγμα της συγκέντρωσης και της καλής ψυχολογίας), η ταχύτητα ανάπτυξης, δημιουργίας και εκτέλεσης με συγκριτικά ελάχιστα λάθη (28ας./5λ.) και η επιθετική ισορροπία μεταξύ ρακέτας και περιφέρειας.
Κι όλα αυτά χωρίς να παίξει ο Κούρουκς και να έχει εμφανιστεί ακόμη ο τραυματίας ψηλός Ντεσόν Στέφενς. Το 111-92 είχε κατά βάση αμερικανική υπογραφή (Χέιλ, Κάουαν τζούνιορ και Ρέινολντς πέτυχαν το 63% των πόντων και είχαν μαζί 13/21 τριπ.), ενώ ο Κολομβιανός Ετσενίκε (20π., 8ρ., 2ας. & 2κοψ. με 6/10 σουτ σε 23’) έκανε αισθητή την παρουσία του μέσα στο «ζωγραφιστό».
Το Μαρούσι (0-3) είχε καλή παρουσία στην επίθεση, όπου έπαιξε έξυπνα και είχε δημιουργία, στην άμυνα όμως, ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει σε ταχύτητα, ούτε να «ματσάρει» τον ρυθμό των γηπεδούχων.
Οι νεοφώτιστοι (Λούκοβιτς 16π. & 5ρ.) είχαν κάποια καλά διαστήματα στην 2η και την 3η περίοδο, οπότε και πλησίασαν στους 5 και τους 7 πόντους αντίστοιχα, αλλά χρειάζονται πολλή δουλειά στην άμυνα για να μπορέσει να ανταποκριθούν στην πρώτη μεγάλη πρόκληση της σεζόν, που είναι το σαββατιάτικο (28/10, 19.15) εντός έδρας παιχνίδι με την Καρδίτσα. Ο Γιώργος Σκαραφίγκας δεν θα είναι παρών (οι «κιτρινόμαυροι» έλυσαν την συνεργασία μαζί του) και το δύσκολο έργο να προετοιμάσει μία ομάδα που δεν έχει στήσει, ανέλαβε ο Γιώργος Λιμνιάτης.
Όταν χάνεις τα ριμπάουντ και σουτάρεις με 37,7%, η νίκη είναι χρυσάφι!
Στο “Nick Galis Hall”, η Καρδίτσα (0-3) ήταν η ομάδα που χάρη στην άγνοια κινδύνου, τον ενθουσιασμό και την αθλητικότητα των Αμερικανών της, ήλεγξε το ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα (προηγήθηκε με +10 στο ημίχρονο και ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 37ο λεπτό, αλλά ο Άρης (2-1) ήταν εκείνος που πανηγύρισε στο τέλος (69-61) καταθέτοντας την σκληράδα του στην άμυνα και αξιοποιώντας την εμπειρία του.
Με υστέρηση στην μάχη των ριμπάουντ (34-41), με κακές επιλογές στην επίθεση και ποσοστό κάτω του 40% εντός πεδιάς, αν ο Γιάννης Καστρίτης μπορεί να είναι ευχαριστημένος από κάτι, αυτό είναι σίγουρα το αποτέλεσμα, η προσωπικότητα του Τολιόπουλου (22π. & 3ασ. με 4/8 τριπ.) που «μίλησε» στα δύσκολα και η μαχητικότητα των δύο νεοφερμένων ξένων και ενός παλιού (Γκάλινατ 14π., Χάρελ 11π., 7ρ. & 2ασ., Σανόγκο 8π., 7ρ., 2ασ., 4κλ. & 2κοψ.).
Η ομάδα της Θεσσαλίας (Σμιθ 18π. & 10ρ.) πληγώθηκε από τα πολλά λάθη (19) και την έλλειψη καθαρού μυαλού, ειδικότερα στο 2ο μέρος που οι γηπεδούχοι άσκησαν μεγάλη πίεση για να επιστρέψουν στο ματς και σε αυτό το κομμάτι, ήταν σημαντική η απουσία του τραυματία, Νίκου Δίπλαρου, που ήταν εξαιρετικός την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στον Προμηθέα.
Αναγκαστικά, ο Νίκος Παπανικολόπουλος χρησιμοποίησε 34 λεπτά τον Κλάσεν (11π., 6ρ. & 6ασ.) και 31 τον Μπιουκάναν (8π., 2ασ. & 3κλ με 3/10 σουτ), οι οποίοι υπέπεσαν σε 6 λάθη έκαστος και στο τέλος δεν είχαν την απαραίτητη φρεσκάδα και ενέργεια για να καθοδηγήσουν σωστά την ομάδα τους.
Εννέα σερί ήττες ήταν πάρα πολλές!
Στο κλειστό της Πυλαίας, ο ΠΑΟΚ (2-1) «έσπασε το ρόδι» της αρνητικής παράδοσης που τον ακολουθούσε εδώ και 2,5 χρόνια απέναντι στο Περιστέρι (0-3), μετά την τελευταία νίκη του στις 11 Απριλίου του 2021! Από τις 9 διαδοχικές αποτυχίες που ακολούθησαν (0-4 στην κανονική περίοδο, 0-3 στα playoffs, 0-1 στο Κύπελλο και 0-1 στο Super Cup), οι λιγότερες από τις μισές (4) είχαν καταγραφεί με τον Φώτη Τακιανό στον πάγκο του «δικεφάλου του Βορρά»!
Όπως και να έχει, επομένως, o 54χρονος τεχνικός είχε κάθε λόγο να επιδιώκει μία δυναμική αντίδραση της ομάδας του, που απέναντι στο «καμάρι» των δυτικών αθηναϊκών προαστίων, μετά βίας είχε ξεπεράσει κατά μέσο όρο τους 57 πόντους στα τέσσερα τελευταία ματς (στην περυσινή σειρά του μικρού τελικού των playoffs και στον αντίστοιχο εφετινό του Super Cup).
Και πράγματι, μπορεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης (ΜακΝις 19π. & 10ρ. με 8/11 σουτ, Χάρισον 18π., 4ρ. & 5ας.) να ψάχνεται ακόμη στην επίθεση και να εξαρτάται εν πολλοίς από την δημιουργία και την εκτέλεση του Έλβαρ Φρίντρικσον (8π., 5ρ., 7ασ. & 2κλ. με 2/7 σουτ σε 29’), όμως, με την ενέργεια που έβγαλε στην άμυνα, ήταν εμφανές ότι ως οργανισμός, είχε για κάποιο λόγο «κυκλώσει» το συγκεκριμένο ματς.
Το ότι ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε μία εβδομάδα με 3 διαδοχικές σημαντικές νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη («διπλό» στην Πόλη με την Γαλατασαράι για το BCL) και ειδικότερα νίκησε (69-64) σε ένα απόγευμα που είχε 2/26 τρίποντα (7,6%) και τον Ισλανδό κουμανταδόρο του να αποχωρεί στο 7ο λεπτό με σπασμούς στα πλευρά (επέστρεψε πριν την ανάπαυλα και δεν ξαναβγήκε), αν μη τι άλλο δείχνει μία σταδιακή αφομοίωση των στοιχείων που θέλει να περάσει ο Θεσσαλονικιός τεχνικός σε ένα ρόστερ με εννέα καινούρια πρόσωπα.
Η ομάδα που πέρυσι «τρόμαξε» τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά των playoffs και τον πήγε στα 5 ματς (ηττήθηκε με 3-2), νίκησε τρεις φορές συνολικά τους «πράσινους» κι έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της, μοιάζει να απέχει πολύ από τις αγωνιστικές προσδοκίες με τις οποίες «χτίστηκε» φέτος και πριν συμπληρώσουμε 30 μέρες αγωνιστικής δραστηριότητας, μετράει μόλις 1 νίκη και 5 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.
Αν και ο πανικός σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να θεωρείται απαγορευμένη λέξη, πολλώ δε μάλλον από την στιγμή που η πεντάδα έχει αλλάξει κατά τα 4/5, η 12άδα κατά τα 2/3, ενώ οι οκτώ νέοι παίκτες προέρχονται εκ διαμέτρου αντίθετα προγράμματα και προπονητικές φιλοσοφίες. στο στρατόπεδο των «κυανοκιτρίνων» επικρατεί τουλάχιστον προβληματισμός.
Σε έξι επίσημους αγώνες , το Περιστέρι σκοράρει κατά μ.ο. 67,3 πόντους ανά 40 λεπτά (μόλις μία φορά, στην Ρόδο, ξεπέρασε το φράγμα των 70), έχει το χαμηλότερο ποσοστό του πρωταθλήματος στα τρίποντα (25% με 17/68), ενώ καμία από τις από τις επιλογές που έκανε (ειδικότερα ο Τόμπσον), για την ώρα τουλάχιστον, δεν φαίνεται ότι μπορούν να του δώσουν υπεραξία! Τουλάχιστον σε σχέση με τα περυσινά πεπραγμένα του Φρανσίσκο, του Ντένμον και του Μπίλαν.
Εμφανής είναι και η απουσία της προσωπικότητας που θα σηκώσει την ομάδα στις δύσκολες στιγμές, με αποτέλεσμα ο Βασίλης Σπανούλης να βρίσκεται μπροστά στην πρώτη δύσκολη πρόκληση της προπονητικής του θητείας: της πλέον ορθολογικής διαχείρισης του ρόστερ σε ένα χρονικό σημείο που οι υποχρεώσεις είναι αμείλικτες και τα αποτελέσματα δεν μπορούν να περιμένουν.
«Κιτρινόμαυρη» ταχύτητα made in Spain!
Στην περίπτωση της ΑΕΚ (1-2), το ηχηρό «καμπανάκι» που της χτύπησε η απότομη προσγείωση της πρεμιέρας με το Λαύριο, είχε ευεργετική επίδραση. Έκτοτε, ο Πλάθα αναθεώρησε κάποια πράγματα όσον αφορά στην αμυντική προσέγγιση και η ομάδα αξιοποίησε πολύ πιο αποτελεσματικά το βάθος και την ποιότητα του ρόστερ, με αποτέλεσμα να κάνει συνεχή βήματα μπροστά.
Κάπως έτσι, λοιπόν, ήρθε η πρώτη εφετινή ευρωπαϊκή νίκη (84-79) επί της Λούντβιγκσμπουργκ (3η πέρυσι στο BCL) και μάλιστα με ανατροπή για να ακολουθήσει ο νικηφόρος λογαριασμός (100-70) που άνοιξε η «Ένωση» και στο πρωτάθλημα, με εντυπωσιακό μπάσκετ απέναντι στον Απόλλωνα (1-2).
Πέραν της σπουδαίας επίδοσης του Μπεν Μάκλεμορ (26π., 4ρ. με 5/5 τριπ. σε 17'), ο οποίος κατέθεσε τα πρώτα διαπιστευτήρια της διόλου ευκαταφρόνητης θητείας του στο ΝΒΑ, η μεγάλη ταχύτητα με την οποία μεταφέρει την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση (αυτή είναι η ρητή εντολή στους point-guards), αποτελεί το στοιχείο που έχει ολοένα και μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι των «βασίλισσας».
Οι 31 πόντοι στο transition, οι 38 από λάθη του αντιπάλου και οι 52 μέσα στο «ζωγραφιστό», συνιστούν ένα πρώτο δείγμα της τάσης των «κιτρινόμαυρων» (Τίλμαν 18π. & 6ρ. με 6/9 σουτ) να παίξουν γρήγορα και να κυνηγήσουν το εύκολο καλάθι (23 ασίστ).
O Νίκος Βετούλας κρατάει το ανταγωνιστικό πρώτο μέρος της ομάδας του (Σταρκς 22π., 4ρ., 3ασ. & 5λ. με 6/15 σουτ, Φιλιππάκος 16π. & 3ρ. με 7/10 σουτ) και το πολλά υποσχόμενο ντεμπούτο του Τσαντ Μπράουν (14π. & 4ρ. με 6/9 σουτ), ο οποίος γέμισε την ρακέτα και περιμένει πολλά περισσότερα από τους έμπειρους Έλληνες παίκτες του (Σαλούστρος και Μουράτος έχουν μαζί 3/22 σουτ σε 3 αγώνες).
Υγ.1: Θετική η παρουσία του Νεοκλή Αβδάλα στα 14 λεπτά που αγωνίστηκε (+7 στο plus/minus), ακόμη κι αν δεν σκόραρε. Ο 17χρονος forward δείχνει να πατάει καλά στο παρκέ, αξιοποιεί το μέγεθός του στην άμυνα και τα ριμπάουντ και δεν φοβάται να πάρει προσπάθειες. Όσο περισσότερο παίξει φέτος, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η μπασκετική ωρίμανση...
Υγ.2: Ο λογαριασμός ανεβαίνει! 0/26 σουτ σε 6 επίσημους αγώνες μετράει ο Αμερικανός Σκάϊλερ Φλάτεν του ΠΑΟΚ!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.