ΠΑΟΚ: Παραμένει εκτός ο Φρίντρικσον, ατομικό ο Τσαϊρέλης

ΠΑΟΚ: Παραμένει εκτός ο Φρίντρικσον, ατομικό ο Τσαϊρέλης

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Φρίντρικσον του ΠΑΟκ κόντρα στο Περιστέρι

bet365

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τους επόμενους αγώνες, έχοντας δύο απουσίες. Τον Έλβαρ Φρίντρικσον και τον Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους του προγράμματός του, κατά το οποίο μέσα σε λίγες ημέρες θα αντιμετωπίσει το Λαύριο (29/10, 20:15), την Μπενφίκα (1/11, 21:30) και τον Ολυμπιακό (5/11, 17:15), με τους παίκτες της ομάδας να πραγματοποιούν αρκετά χιλιόμετρα στο ταξίδι ανάμεσα στις αναμετρήσεις.

Ο προπονητής της ομάδας, Φώτης Τακιανός δεν έχει στην διάθεσή του δύο παίκτες, τον Έλβαρ Φρίντρικσον ο οποίος υπέστη μυϊκό σπασμό στην υπέστη κατά την διάρκεια του αγώνα κόντρα στο Περιστέρι bwin ενώ εκτός ομαδικών προπονήσεων είναι και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας διάτασης στο λαγονοψοΐτη.

Πιο αναλυτικά, η ομάδα της Θεσσαλονίκης μέσα σε έξι ημέρες θα δώσει τρεις δύσκολους αγώνες, δύο από αυτούς μακριά από το γήπεδό του. Ο πρώτος εκτός έδρας με το Λαύριο το οποίο έχει αρχίσει πολύ δυνατά την σεζόν, την Κυριακή (29/10, 20:15), θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι την Τρίτη όταν και θα αναχωρήσει με προορισμό την Λισαβόνα ώστε να αντιμετωπίσει την Τετάρτη στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του Basketball Champions League την Μπενφίκα και αμέσως μετά θα γυρίσει στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση της Κυριακής (5/11, 17:15) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα