ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Φρίντρικσον, παραμένει εκτός ο Τσαϊρέλης

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Φρίντρικσον, παραμένει εκτός ο Τσαϊρέλης

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Φρίντρικσον του ΠΑΟΚ στο BCL.

bet365

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μία από τις πιο δύσκολες περιόδους του στο φετινό του πρόγραμμα, με τον Έλβαρ Φρίντρικσον να επιστρέφει στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τους συνεχόμενους αγώνες όπου καλείται να αγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μπορεί ο Μιχάλης Τσαϊρέλης να παραμένει εκτός προπονήσεων, ωστόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης αισιοδοξεί καθώς ο Έλβαρ Φρίντρικσον συμμετείχε στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης.

Ο ΠΑΟΚ μέσα στις επόμενες έξι ημέρες θα δώσει συνολικά τρεις αγώνες, οι δύο εκ των οποίων θα είναι μακριά από την έδρα του. Πιο αναλυτικά την Κυριακή 29/10 στις 20:15 θα αντιμετωπίσει το Λαύριο στην Λαυρεωτική, μετά θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία για τον αγώνα στην Λισαβόνα όπου θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 1/11 την Μπενφίκα για την δεύτερη αγωνιστική του Basketball Champions Lerague, ενώ την Κυριακή 5/11 στις 17:15 θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ, στη σημερινή προπόνηση της Παρασκευής 27/10 δόθηκε πολύ μεγάλη έμφαση στο τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού των παικτών του Φώτη Τακιανού.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Προπόνηση και ετοιμασία για πολυήμερο ταξίδι

Με έμφαση στην τακτική ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco, που συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής, αλλά και την σειρά των πολύ απαιτητικών παιχνιδιών που ακολουθούν.

Ο Elvar Fridriksson συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, που παραμένει εκτός προπονήσεων από την αρχή της εβδομάδας.

Το αυριανό πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει μία προπόνηση (το μεσημέρι) και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα, ενόψει του αγώνα της Κυριακής στο Λαύριο (29/10, 20:15), ξεκινώντας ένα πολυήμερο ταξίδι. Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco θα συνεχίσει μετά την Αθήνα, για την Πορτογαλία, όπου την ερχόμενη Τετάρτη αντιμετωπίζει την Benfica στο δεύτερο παιχνίδι του Basketball Champions League.

Σήμερα εξάλλου έγινε γνωστό από τον ΕΣΑΚΕ τo πρόγραμμα και των επόμενων τριών αγωνιστικών της Stoiximan Basket League.

Έτσι, μετά τον εκτός έδρας αγώνα με το Λαύριο MEGABOLT και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (Κυριακή 5/11 στις 17:15), ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει…

Το Σάββατο 11/11 στην Πάτρα τον Απόλλωνα (17:15 – ΕΡΤ3)

Το Σάββατο 18/11 στο PAOK Sports Arena τον Άρη (20:15 – ΕΡΤ3) και…

Το Σάββατο 25/11 στα Λιόσια την ΑΕΚ (20:15 – ΕΡΤ3).

@Photo credits: BCL

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα