ΑΕΚ: Αμφίβολοι οι Καμπενγκέλε, Χολ και Κουζμίνσκας με Άρη

Η ΑΕΚ αναχωρεί για την Ιταλία.

bet365

H AEK δοκιμάζεται στο Nick Galis Hall απέναντι στον Άρη για την τέταρτη αγωνιστική της Basket League (29/10, 17:15) και η συμμετοχή των Καμπενγκέλε, Χολ και Κουζμίνσκας είναι αμφίβολη.

Το καλεντάρι της τέταρτης αγωνιστικής στην Basket League στέλνει την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Άρη (29/10, 17:15) και πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με τη συμμετοχή των Καμπενγκέλε, Χολ και Κουζμίνσκας που είναι αμφίβολοι και δύσκολα θα τεθούν στη διάθεση του Ζουάν Πλάθα.

Σε ό,τι αφορά τον Καμπενγκέλε, ο Καναδός σέντερ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από θλάση, έχοντας απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα Πάτρας και τη Σάσαρι ενώ οι Χολ και Κουζμίνσκας τραυματίστηκαν στον πρόσφατο αγώνα στη Σαρδηνία για το Basketball Champions League.

Σε περίπτωση που τελικά δεν αγωνιστούν οι Καμπενγκέλε και Κουζμίνσκας, η ΑΕΚ θα παραταχθεί δίχως το βασικό «5άρι» και «4άρι» της, με τον Τίλμαν να καλύπτει αναγκαστικά τη θέση του σέντερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα