Μπαρτζώκας: Στο κλειστό του Αγίου Θωμά για το Μαρούσι-Καρδίτσα

Μπαρτζώκας: Στο κλειστό του Αγίου Θωμά για το Μαρούσι-Καρδίτσα
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκε στο κλειστό του Αγίου Θωμά για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Αμαρουσίου με την Καρδίτσα πριν από το ντέρμπι των «αιωνίων».

O Γιώργος Μπαρτζώκας έκατσε στον πάγκο του Αμαρουσίου τη σεζόν 2009-10, κοουτσάροντας την ομάδα των βορείων προαστίων στη EuroLeague και φτάνοντας ως τις 16 καλύτερες ομάδες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού βρέθηκε στο κλειστό του Αγίου Θωμά το βράδυ του Σαββάτου 28/10 για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Αμαρουσίου με την Καρδίτσα, εκεί όπου οι «κιτρινόμαυροι» διεκδικούν την πρώτη νίκη τους στην Basket League.

Εξάλλου, οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Δευτέρα 30/10 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το τρίτο μέσα σε διάστημα ενός μήνα έπειτα από τον τελικό του Σούπερ Καπ και την πρεμιέρα της EuroLeague.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα