Καστρίτης: «Εάν δουλεύουμε σκληρά, η χρονιά θα πάει όπως πρέπει»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Γιάννης Καστρίτης κατά την διάρκεια του αγώνα Άρης-ΑΕΚ.

bet365

Όλα όσα είπε ο προπονητής του Άρη, ΓΙάννης Καστρίτης για την νίκη με αντίπαλο την ΑΕΚ, στον τέταρτο γύρο της Basket League.

Ο Άρης υποδέχτηκε την ΑΕΚ στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League και κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 75-64.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε με αυτόν τον τρόπο συνολικά στις τρεις νίκες με το σερί να είναι πλέον 3-1 ενώ από την άλλη, ο «δικέφαλος» δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις νίκες και βρίσκεται στο 1-3.

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε σε αρκετά ζητήματα, μεταξύ αυτών ήταν η καλή αρχή στη σεζόν, η κατάσταση του Γκάλινατ,

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Καστρίτης:

«Τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά. Ο κόσμος για μια ακόμη φορά ήταν εκπληκτικός και με την βοήθειά του φτάσαμε στην νίκη. Έχουμε πέντε σερί νίκες αλλά πρέπει να πάρουμε το σωστό μήνυμα γιατί δεν είμαστε στο σημείο που θέλουμε, στην ομοιογένεια, αλλά με νύχια και με δόντια φτάσαμε σε αυτές τις πέντε σερί νίκες. Εάν δουλεύουμε σκληρά όπως τώρα, η χρονιά θα πάει όπως πρέπει. Μέχρι τα μέσα Φλεβάρη, έχουμε δύο ματς την εβδομάδα. Θέλαμε να έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ, παιδιά με εμπειρία, ειδικά οι Έλληνες. Δεν ανησυχούμε αν κάποιος δεν είναι στην καλύτερή του φόρμα. Χρειαζόμαστε υγεία, δουλειά και ισορροπία στο μυαλό».

«Γύρισε το πόδι του στο πρώτο ημίχρονο, έπαιξε μετά και λογικά δεν θα είναι κάτι το σοβαρό. Δεν έχω εικόνα αν είναι ελαφρύ διάστρεμμα ή κάτι πιο βαρύ. Για τον Μπλούμπεργκς πάμε μέρα με την μέρα».

«Δείχνει φοβερή θέληση και προσαρμογή. Δεν είναι εύκολο αυτό που κάνει. Μας έδωσε ενέργεια, μπλοκ, παιχνίδι πάνω από την στεφάνι. Μας χαροποιεί γιατί δείχνει πως μπορεί να μπει στο κλίμα της ομάδας».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα