Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η ηγετική εμφάνιση του Μήτογλου στο ΣΕΦ (vid)

Newsroom
.
Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν ό,τι καλύτερο παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, οδηγώντας τους «πράσινους» στη νίκη επί του Ολυμπιακού και στο 4-0 στην Basket League.

Το τρίτο φετινό ντέρμπι «αιωνίων» είχε τη σφραγίδα του Ντίνου Μήτογλου. Ο διεθνής φόργουορντ κουβάλησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί του Ολυμπιακού, πραγματοποιώντας ηγετική εμφάνιση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι στους Πειραιώτες.

Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους, 2/2 βολές, 6/11 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 10 ριμπάουντ (7-3), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 4 μπλοκ και μόλις 1 λάθος στα 32:03 που έμεινε στο παρκέ.

Ήταν η πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού σε διάστημα 31 ημερών απέναντι στον Ολυμπιακό έπειτα από τις ήττες στον τελικό του Σούπερ Καπ και στην πρεμιέρα της EuroLeague και την οφείλει εν πολλοίς στον Ντίνο Μήτογλου.

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα